Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε κιλά για να αρέσει στον Σκουλό και πέρασε στις 20 του Next Top Model η Εύη Ιωαννίδου

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο σπίτι του ριάλιτι μόδας
Το πρώτο ξεκαθάρισμα έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model, με τα 70 υποψήφια μοντέλα, που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιες στις auditions του GNTM, να καταφθάνουν στη Λίμνη Βουλιαγμένης για την πρώτη
μέρα του bootcamp. Εκεί τις περίμενε η πρώτη δοκιμασία, μια επαγγελματική φωτογράφιση, από την οποία οι κριτές επέλεξαν τις 40 κοπέλες που θα περνούσαν στην επόμενη φάση.
Ανάμεσα στα 70 κορίτσια και η Εύη Ιωαννίδου, που πήγε πολύ καλά στη φωτογράφιση, παίρνοντας το εισιτήριο για τη δεύτερη μέρα του bootcamp. Η εμφάνιση της Εύης, διαφορετική από όπως την είδαμε στις οντισιόν, προκάλεσε έκπληξη στον φωτογράφο της κριτικής επιτροπής Δημήτρη Σκουλό, που μόλις την είδε στο deck της φωτογράφισης τη ρώτησε «Σε θυμάμαι εσένα που ήσουν πολύ γυμνασμένη;», για να πάρει την απάντηση της «Σταμάτησα να γυμνάζομαι και έχασα 4 κιλά», θέλοντας να αποδείξει συγκεκριμένα στον
Σκουλό, όπως η ίδια ανέφερε, πως αξίζει. Το αποτέλεσμα τον ενθουσίασε, καθώς η Εύη δεν παίδεψε καθόλου τον φωτογράφο, χαρίζοντάς του πόζες επαγγελματία μοντέλου και τον ίδιο να λέει κατά τη διάρκεια «Μπράβο, κούκλα!».

Έτσι πέρασε άνετα στη δεύτερη φάση του bootcamp, την πασαρέλα με ρούχα του Βασίλη Ζούλια, όπου εκεί θα πράγματα... αγρίεψαν! Παρόντες στο fitting ήταν τόσο ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής με το team του, όσο και η καλλιτεχνική Διευθύντρια του GNTM Genevieve Majari που δε χάρισε... κάστανα στις υποψήφιες, κάνοντας τις περισσότερες να θέλουν να τη βρίσουν ή να φύγουν. Η Εύη πέρασε όμως... αναίμακτα από τα μάτια της, αφού η νέα «κακιά» του show, μόνο καλά είπε για τη Βεροιώτισσα καλλονή. «Έχει τέλεια κόκαλα» είπε, βρίσκοντας τους πάντες σύμφωνους. Για να δούμε στο σημερινό επεισόδιο, θα καταφέρει η Εύη να μπει στο σπίτι του Greece's Next Top Model; Δείτε το απόσπασμα από τη φωτογράφιση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ