Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (1/10 - 7/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Μία νέα περίοδος γεμάτη από πάθος, κάνει την έναρξή της αυτό το Φθινόπωρο και παρατηρούμε πως αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένα, ανατρέπονται ! Το πιο σημαντικό φαινόμενο του Οκτωβρίου είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο

του Σκορπιού, θα καταφέρει όμως να «γεφυρώσει» το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις σχέσεις; Ο Οκτώβριος, θα προβληματίσει σε ζητήματα σχέσεων, στην πορεία όμως θα δώσει σημαντικές ευκαιρίες για να αποκατασταθούν ζητήματα και να ενεργοποιηθούν οι πρακτικές μας υποθέσεις.
♈ Κριός

Γενικά


Οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις στο τέλος ποια είναι η καλύτερη για να διαλέξεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου έχουν πάρει τον καλό δρόμο και πάνε πολύ καλά. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για λύσεις και κάποια τελευταία θέματα που είναι μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Εσύ που έχεις μοναξιά μην κάτσεις καθόλου γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Την δουλειά σου την έχεις φέρει στα επίπεδα που θέλεις εσύ και ειδικότερα με τον Ερμή που είναι στον Ζυγό θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις από παλιά. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα αρχίσεις. Στα οικονομικά αρχίζεις και βλέπεις φως στο τούνελ και θα δεις ότι τα πράγματα σιγά – σιγά θα αρχίζουν να καλυτερεύουν. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.


♉ Ταύρος

Γενικά


Η διάθεση σου αγαπητέ Ταύρε από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα είναι πολύ καλή και η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη της. Μπορείς να τελειώνεις πολλά θέματα αυτή την περίοδο που σε προβληματίζουν γιατί θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα είναι μοναδικές.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Έχεις μπει σε περίοδο που βλέπεις τα πράγματα στην σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Θα έρθεις ακόμη πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την σχέση σας στο μέλλον. Το Σαββατοκύριακο φαίνεται να είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η δουλειά σου πάει πολύ καλά παρόλο που έχεις πολύ φόρτο αλλά και με την δυναμικότητα σου θα πάει ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις τις συναντήσεις και τις επαφές που θέλεις και να αρχίσεις τα καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν επιτυχία. Τα οικονομικά σου έχουν αυτή την περίοδο πολλά σκαμπανεβάσματα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Σε βεβαιώνω ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν και θα ισορροπήσουν.


♊ Δίδυμος

Γενικά


Οι καλές εξελίξεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Οι ευκαιρίες που θα έχεις στα θέματα που σε αφορούν θα έρχονται τόσο γρήγορα που θα σε εκπλήξουν. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και θα δεις τι καλά που θα είσαι στο τέλος της εβδομάδας.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Φρόντισε αυτή την εβδομάδα να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Άλλαξε τακτική και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις στην σχέση σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Κάνε αυτό που σου λέω για να περάσεις και εσύ καλά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι πέρασε όσο καλύτερα μπορείς και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα δεις στην δουλειά σου να συμβαίνουν αλλαγές που θα είναι για το καλό σου. Ότι σχέδια έχεις κάνει μέχρι τώρα έφτασε ο καιρός που θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Έρχονται και καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι μέσα στο άγχος για να μπορέσεις να καλύψεις τις διάφορες υποχρεώσεις.


♋ Καρκίνος

Γενικά


Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα σου δώσουν τις ευκαιρίες να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου και θα έρθουν έτσι όπως τα ζητάς εδώ και πολύ καιρό.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί θα αρχίσουν οι καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και ευχάριστες συζητήσεις. Μπορείς να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου στο μέλλον. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά θα φέρει καλές εξελίξεις στην ζωή σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα μπερδέματα, οι καθυστερήσεις και οι παρασκηνιακές καταστάσεις που είχες στην δουλειά σου θα πάρουν τέλος. Θα μπορέσεις να συνεργαστείς με τον τρόπο που θέλεις και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Στα οικονομικά απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις έξοδα και περιττές αγορές γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.


♌ Λέων

Γενικά


Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει αγαπητέ Λέοντα με πολύ αισιοδοξία γιατί με τόσες καλές εξελίξεις που θα έχεις θα σε κάνουν να πετάς στα σύννεφα. Με τον Άρη που είναι στον Υδροχόο και σε ευνοεί αυτά που θα βάλεις στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία και όλα θα τα έχεις στα πόδια σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Με τον Άρη που είναι στον Υδροχόο η γοητεία σου αλλά και ο ερωτισμός σου θα αναβλύζουν από μακριά αυτή την εβδομάδα. Το ταίρι σου θα περάσει αξέχαστες στιγμές μαζί σου. Κινήσου όπως ξέρεις και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις έτσι όπως θέλεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις είσαι σε πολύ ευνοϊκή περίοδο να πετύχεις το ταίρι που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι επαφές και η καλή επικοινωνία θα ξεκινήσουν από την πρώτη μέρα της εβδομάδας για καινούργια θέματα που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες που πριν απαντήσεις σκέψου αν μπορείς να προλάβεις τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Στα οικονομικά πολλές υποχρεώσεις που είχες από παλιά αρχίζεις και τις βάζεις σε μια σειρά και πολλές καταστάσεις αρχίζουν και ισορροπούν.

♍ Παρθένος

Γενικά


Κάποια καλά γεγονότα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλές καταστάσεις που σου προκαλούν στασιμότητα μέχρι τώρα. Κάποια θέματα οικογενειακά που σε απασχολούσαν αυτή την περίοδο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο αλλά και πάλι έχεις το αίσθημα ότι κάτι λείπει. Να ξέρεις ότι αυτά που κάνεις το ταίρι σου το κάνουν ευτυχισμένο. Ειδικότερα το Σαββατοκύριακο που θα φτάσει ο ερωτισμός σου στα ύψη μαζί του θα πετάει και το ταίρι σου από την ευτυχία. Και τώρα η μοναξιά θα πάρει τέλος. Πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Περιμένεις να γίνουν κάποια πράγματα στην δουλειά σου που μέχρι τώρα καθυστερούν. Έφτασε ο καιρός που θα αρχίζουν να υλοποιούνται και θα έχεις τόσο καλές εξελίξεις που δεν θα τις πιστεύεις. Μπορείς να ξεκινήσεις και καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν και οι υποχρεώσεις να σε πνίγουν. Ηρέμησε και σε βεβαιώνω ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος που οι καταστάσεις θα ισορροπούν και θα βάλεις πολλά θέματα σε σειρά.


♎ Ζυγός

Γενικά


Ο Ερμής στο ζώδιο σου αγαπητέ Ζυγέ σε ευνοεί και εσύ συνεχίζεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες και την καλή επικοινωνία που έχεις με τον περίγυρό σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει στην ζωή σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ενοχλούν μερικά πράγματα στην σχέση σου που δεν τα συζητάς με το ταίρι σου. Μην το κάνεις αυτό. Μίλα ανοιχτά πες τα πράγματα με το όνομα τους και θα δεις ότι θα λυθούν όλα με πολύ εύκολο τρόπο. Εσύ που παραμένεις ακόμη με την μοναξιά με τις καλές επιρροές του Ερμή θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολλές επαφές και δραστηριότητες ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που είχες στην δουλειά σου από την προηγούμενη περίοδο. Ο Ερμής θα σε ευνοήσει σε συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και προσπαθείς να τις καλύψεις. Αυτή την περίοδο θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.


♏ Σκορπιός

Γενικά


Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Σκορπιέ θα έχεις αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις και θέλεις να τακτοποιήσεις. Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο σε ευνοεί αρκετά και δεν θα έχεις πρόβλημα σε τίποτε και θα σου παρουσιαστούν τόσες ευκαιρίες που δεν θα τις περιμένεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Πολλές καταστάσεις που σε οδήγησαν στην απομάκρυνση από το ταίρι σου τώρα θα πάρουν τέλος. Σε αυτό θα σε ευνοήσει πολύ και ο Άρης από τον Υδροχόο. Θα δεις μερικές καταστάσεις με άλλο μάτι και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις καλά μαζί του. Η μοναξιά σου θα πάρει τέλος. Οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι και σου χαμογελούν γιατί σε περιμένει καινούργια γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η εργατικότητα που έχεις θα σε διακρίνει και αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να τακτοποιήσεις θέματα της δουλειάς σου που σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Καινούργια ξεκινήματα μπορείς να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ανοιχτείς και να κάνεις έξοδα. Κινήσου με σύνεση και προσοχή για να μην βγεις πάλι εκτός προϋπολογισμού.


♐ Τοξότης

Γενικά


Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ δυναμισμό και καλή διάθεση αγαπητέ Τοξότη για να τελειώσεις θέματα που μέχρι τώρα ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Δικά σου άτομα είναι δίπλα σου να σου συμπαρασταθούν σε ότι ζητήσεις για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και έχουν περάσει. Το κλίμα αυτής της περιόδου είναι πιο ερωτικό και σου λέει ότι μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το έτερον ήμισυ να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Δεν έχεις κανένα πρόβλημα στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο και να αρχίσεις να υλοποιείς και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Καινούργια ξεκινήματα μπορείς να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και μπαίνουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.


♑ Αιγόκερως

Γενικά


Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Αιγόκερε θα δεις τις ευκαιρίες να σου έρχονται η μία μετά την άλλη και οι καταστάσεις θα είναι τόσο καλές που δεν θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να πετύχεις το καλύτερο. Και με τον Ερμή σον Ζυγό να σε ευνοεί ότι έχεις σκεφτεί μέχρι σήμερα θα αρχίσει να υλοποιείται.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Διώξε τους εγωισμούς και τις καταστάσεις που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου και με την διαλλακτικότητα που θα δείξεις θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν. Θα πάρεις τις θετικές επιρροές σου και από τον Ερμή που είναι στον Ζυγό θα μπορέσεις να περάσεις έτσι όπως θέλεις με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει πλησιάζει ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η δουλειά σου πηγαίνει πάρα πολύ καλά και σταμάτα να τρώγεσαι και να έχεις ανασφάλειες. Έχεις φέρει τα πράγματα σε τέτοιο καλό σημείο που η επιτυχία θα είναι όλη δική σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν παρόλο που ακόμη δεν το βλέπεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και έτσι όπως παίρνεις τα χρήματα έτσι τα δίνεις από την άλλη χωρίς να σου μείνουν.

♒ Υδροχόος

Γενικά


Η προβληματική περίοδος που υπήρχαν καθυστερήσεις και αναβολές πέρασε αγαπητέ Υδροχόε. Τώρα ξεκινάει μια καινούργια περίοδος της ζωής σου για εσένα και με τον Άρη στο ζώδιο σου η δυναμικότητα σου θα είναι πολύ καλή και θα δεις τις ευκαιρίες να έρχονται η μία πίσω από την άλλη.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Το έχεις πολύ ανάγκη να κάτσεις με το ταίρι σου να χαλαρώσεις να πεις αυτά που αισθάνεσαι και να ταξιδέψεις στην χώρα του ονείρου και του έρωτα. Στο χέρι σου είναι να το κάνεις. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι ακόμα χωρίς ταίρι επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και παίρνουν μια καλή πορεία και θα μπορέσεις να καλύψεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις. Πρόσεχε να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα.


♓ Ιχθύς

Γενικά


Ξεκινάει μια εβδομάδα που από την πρώτη μέρα θα μπορείς να κινηθείς αγαπητέ Ιχθύ έτσι όπως θέλεις για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους και τα σχέδια που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό. Μην δώσεις σημασία σε κάποια θέματα που μπορεί να μην σε αφορούν γιατί το μόνο που θα κάνουν είναι να σε αποσυντονίσουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν στην σχέση σου για να βρεις τις λύσεις που θέλεις. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και τα προβλήματα που είχες θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Δεν νομίζεις ότι έφτασε πια ο καιρός να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για έναν καινούργιο έρωτα. Το πλανητικό σκηνικό σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα συνεχίσεις στους ρυθμούς που έχεις χαράξει και πολύ καλά θα κάνεις γιατί είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες καινούργια ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα για να πάει ακόμη καλύτερα η δουλειά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις από αυτή την περίοδο να μπορέσεις και να τα αυξήσεις.


Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ