Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με το βλέμμα στις Δημοτικές εκλογές η συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ και Ομάδας Πολιτών στην Εληά

Ανοιχτή εκδήλωση ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών πραγματοποίησε η «Ομάδα Πολιτών» της Βέροιας που ανήκει ιδεολογικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Στη συγκέντρωση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τοπικής αυτοδιοίκησης στο νέο τοπίο και τις νέες προοπτικές που ανοίγει το νομοσχέδιο του
«Κλεισθένη» και η διαμόρφωση προοδευτικών, ριζοσπαστικών, κοινωνικών και πολιτικών συμμαχιών στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Κύριος στόχος της «Ομάδας των Πολιτών» που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω πολιτική κίνηση, είναι η ενεργή κάθοδος προς τις δημοτικές εκλογές, είτε με την συγκρότηση αυτόνομου ψηφοδελτίου, είτε στην λογική διεύρυνσης, στηρίζοντας κάποιο υποψήφιο δήμαρχο που θα προέρχεται από τον προοδευτικό χώρο.


Στο πάνελ του προεδρείου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο αντιδήμαρχο Θεόφιλος Κορωνάς, το ιδρυτικό μέλος των «Ενεργών Πολιτών» Κώστας Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πετρούλα Παπαδίνα και Γιώργος Κάκαρης και ο Αντώνης Τολιόπουλος συνδικαλιστής εκπαιδευτικός.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Παπαϊωάννου, ο περιφερειακός σύμβουλος Σάκης Χειμώνας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Μαυρογιώργος, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, μέλη των Ενεργών Πολιτών και άλλοι. 

Αρχικά ακούστηκαν τοποθετήσεις των μελών του προεδρείου και συ συνέχεια τοποθετήσεις, προτάσεις και ερωτήσεις των παρεβρισκομένων. Δείτε φωτογραφίες: 




























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ