Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξαν στόματα στα πρωϊνάδικα - Τρελά καρφιά για το «πλαστικό» στέμμα της Μπέλλα

Χρόνια είχαμε να δούμε καλλιστεία στην ελληνική τηλεόραση και η επόμενη μέρα στα πάνελ των πρωϊνάδικων θύμιζαν... Χριστούγεννα μικρού παιδιού! Απανταχού παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, κοσμικογράφοι και πανελίστες, σε ρόλο fashion expert, ιδιοκτητών
πρακτορείων μοντέλων και πλαστικών χειρουργών και οι γνωστοί «αδικημένοι», άνοιξαν το στόμα τους και όποιον πήρε ο χάρος. Πρώτη - πρώτη φυσικά και κατά αποκλειστικότητα θα λέγαμε, πήρε τη μεγάλη νικήτρια των καλλιστείων, τη δικιά μας Ιωάννα Μπέλλα.Η Βεροιώτισσα καλλονή που εδώ και ένα μήνα, από τη συμμετοχή της στα casting του Next Top Model και τη γνωστή κατάληξη που αυτή είχε, δέχεται καθημερινά τα «πυρά», μέσω twitter, τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ έγινε κεντρικό θέμα στους καφέδες γυναικών και αντρών, κατάφερε να κατακτήσει το στέμμα της STAR HELLAS, κάτι που εξόργισε πολύ κόσμο.

«Ήταν γνωστό ότι θα βγει πρώτη», «Αποχώρησαν κορίτσια από τα καλλιστεία λόγω ευνοϊκής μεταχείρισης στη Μπέλλα», «Κακό πρότυπο για STAR HELLAS - Ταίριαζε στα PLAYMATE», «Δεν πρόκειται να γίνει top model», «Είχε προσωπικές γνωριμίες με κριτική επιτροπή και χορηγούς», «Πλαστικό το στέμμα», ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν από την επόμενη ημέρα σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ οι πλαστικές της σε πρόσωπο και σώμα έπαιζαν πάντα σε πρώτο πλάνο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή της στα καλλιστεία, ειπώθηκε πως η Μπέλλα είχε ευνοϊκή μεταχείριση, τόσο από την επιτροπή των casting, πράγμα που έκανε κορίτσια να αποχωρήσουν από τα «στημένα» καλλιστεία, όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, κάτι που κατήγγειλε σε πρωινή εκπομπή, ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων, που είχε στα καλλιστεία 7(!) δικά της κορίτσια.


Αποκλειστική καταγγελία για τις γνωριμίες της Μπέλλα με χορηγούς και κριτική επιτροπή είχε και ο Δήμος Βερύκιος, που κάρφωσε τη φιλοξενία της Ιωάννας στη βίλα του Πάνου Ζήνα στη Μύκονο, φέτος τον Ιούνιο.

Σκάνδαλο μεγατόνων τα tattoo της Ιωάννας στα πόδια, που κρύφτηκαν επιμελώς με make up κατά την εμφάνισή της με μαγιό στα καλλιστεία. Όπως ανέφερε ειδική... καλλιστειολόγος, τα tattoo απαγορεύονται σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς, κάτι που «απειλεί» τη συμμετοχή της Ιωάννας στα Μις Υφήλιος.
Η Ιωάννα Μπέλλα από την Κυριακή το βράδυ μπορεί να έχει παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις θέλοντας να δείξει πως είναι cool με όλα αυτά τα σχόλια, οι δηλώσεις της όμως κρύβουν το αντίθετο. Σε κάθε ερώτηση που δέχεται για τις πλαστικές, απαντάει ολίγον τι ενοχικά, πως δεν είναι πλαστική, οι επεμβάσεις στο πρόσωπο είναι αισθητικής και όχι χειρουργικές και πως έχει μπει στη διαδικασία να αφαιρέσει από πάνω της τα... περιττά. Χείλη, tattoo, δόντια, νύχια. Αν και Ιωάννα μου, δε λέμε «έχω αφαιρέσει τα δόντια μου»! Ανατρίχιασε η Σκορδά! Τώρα που άφησες τους πλαστικούς, βρες έναν επικοινωνιολόγο να σου ετοιμάσει 2-3 απαντήσεις περί πλαστικών και αισθητικών επεμβάσεων.

Δείτε παρακάτω κάποια βίντεο από εκπομπές που έπιασαν στο στόμα τους την ομορφότερη Ελληνίδα για το 2018. Που ναι, είναι και Βεροιώτισσα!






1 σχόλιο:

  1. Η κοπέλα είναι εντυπωσιακή, πανύψηλη, αρκετά όμορφη, ανάλογα με την αισθητική του καθενός.
    Από ΄κει και πέρα δεν θα χρειαζόταν, ούτε το έχει ανάγκη η συγκεκριμένη, να ασχοληθεί μ όλα αυτά τα ευτελή θέματα και που πιθανότατα θα το μετανιώσει μετά από 3-4 χρόνια. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ