Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παυλίδης: «Υπερκομματικό ψηφοδέλτιο ενάντια στην αδράνεια»

Το όνομα του συνδυασμού και την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία της Βέροιας στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου στην αυτοδιοίκηση, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Παύλος Παυλίδης. «Συνδημότες» είναι το όνομα και ο ίδιος επέλεξε αυτή την ημέρα για να δώσει το στίγμα των προσδοκιών του
για τον δήμο, που πρέπει, όπως είπε, «να απελευθερωθεί». Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του ο κ. Παυλίδης δήλωσε πως πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνισή του ως υποψήφιος δήμαρχος, επιφυλασσόμενος για τους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν σε αυτή τη μάχη σε επόμενη συνάντηση. Πρόκειται για ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο με συμμετοχή ανθρώπων από όλους τους χώρους με στόχο τη συνένωση δυνάμεων. «Επιλέγω αυτή την ημέρα συμβολικά για να πως πως ο δήμος πρέπει να απελευθερωθεί. Σε συνάντηση που θα ορίσω στο άμεσο μέλλον θα μάθετε και ποια θα είναι τα άτομα που θα με στηρίξουν και θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Με αίσθημα ευθύνης δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, χωρίς δαχτυλίδια. Σε αυτό συμμετέχουν δραστήρια άτομα, με εμπειρία ως παλαιά στελέχη, νέοι με τον ενθουσιασμό που διαθέτουν και επαγγελματίες με προοπτικές για την πόλη»

«Θα πάμε κόντρα στην παρακμή, την ασυνέπεια και την αδράνεια της παρούσας διοίκησης»



Ευθείες βολές προς τον τωρινό δήμο και τη διαχείρισή του από τη σημερινή διοίκηση εξαπέλυσε ο Παύλος Παυλίδης. Την κατηγόρησε για απαξίωση και αμηχανία κινήσεων που έχουν ως αποτέλεσμα ένα δήμο εγκαταλειμμένο που έχει γελοιοποιηθεί στα μάτια των πολιτών αλλά και των τουριστών. «Ενώ θα μπορούσαμε να μιλάμε για τα όμορφα της πόλης αυτή τη στιγμή κάνουμε λόγο για ψεύτικες υποσχέσεις που οδήγησαν στην παρακμή της Βέροιας. Θεωρώ πως το κλίμα αδράνειας, ασυνέπειας, απαξίωσης και αμηχανίας έχει γελοιοποιήσει την πόλη με παράδειγμα τη Γέφυρα Κούσιου και τις κυλιόμενες σκάλες και το ανσασέρ. Εδώ και 10 χρόνια μας απασχολούν ζητήματα και ο δήμος πληρώνει άτομα που δεν κάνουν καμία δουλειά. Ποιος λογικός άνθρωπος θα ήθελε να συνεχιστεί αυτό για άλλα 4 χρόνια; Εμείς οι «Συνδημότες» είμαστε μάχιμοι, έντιμοι και αξιοκρατικοί και λέμε όχι στα λόγια και τις ευχές. Δεν μπαίνουμε σε παλαιοκομματικά παιχνίδια. Δεν διαχωρίζουμε τους πολίτες. Έχουμε μεράκι και θέλουμε να αλλάξουμε τον δήμο. Πέρα από εμμονές, πρέπει να βγει η Βέροια από το τέλμα και να αναπτυχθεί» είπε ο κ. Παυλίδης.

«Βγαίνω νωρίτερα, έχω υποψηφίους και κάνω αυτή την προσπάθεια»



Κληθείς να σχολιάσει την επιλογή της ΝΔ να στηρίξει τη Γεωργία Μπατσαρά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και το αν περίμενε στήριξη και απόδοση του χρίσματος στον ίδιο, ο κ. Παυλίδης υποστήριξε ότι η προσπάθειά του και ο προγραμματισμός για την ανακοίνωση του συνδυασμού «Συνδημότες» έγινε πολύ νωρίτερα και με γνώμονα το υπερκομματικό ψηφοδέλτιο. «Έχω υποψηφίους αλλά τους είπα να μην έρθουν σήμερα. Ας βρούνε πρώτα οι άλλοι υποψήφιους και βλέπουμε. Βγαίνω νωρίτερα και κάνω αυτή την προσπάθεια» δήλωσε με νόημα.






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ