Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την πήγε στην Πάολα, γονάτισε στην πίστα και την ζήτησε σε γάμο!

Μπάμπη + Χρύσα: 
Η ώρα η καλή!
Μια ανατρεπτική και πολύ συγκινητική πρόταση γάμου δέχθηκε μια κοπέλα από την Ημαθία. Η νεαρή Χρύσα, με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια, πήγε μαζί με τον αγαπημένο της στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο νυχτερινό κέντρο όπου

εμφανίζεται η Πάολα. Εκεί την περίμενε μια απρόσμενη έκπληξη που απ' ότι φαίνεται θα της αλλάξει ριζικά την ζωή. Ο άνδρας των ονείρων της, δεν δίστασε να γονατίσει μπροστά της και να της κάνει πρόταση γάμου. Κι όλα αυτά, μπροστά σε 2.000 άτομα που τον επευφημούσαν και ζητούσαν επίμονα από την νεαρή γυναίκα να πει το μεγάλο «ναι». Τα λόγια του Μπάμπη ήταν πραγματικά συγκλονιστικά.
Κρατώντας το μικρόφωνο, της είπε χαρακτηριστικά: «Ότι θέλω είσαι εσύ και θέλω να μοιραστώ το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου», με την Χρύσα να ξεσπάσει σε κλάματα, να τον αγκαλιάζει και ένα ολόκληρο μαγαζί να ξεσπάει σε παρατεταμένα χειροκροτήματα. Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ