Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αργία στη Βέροια; Ευκαιρία για εκδρομή; Πρώτη στάση το παράθυρο του «Coffee Go»!

Το μοναδικό drive through καφέ της πόλης!
Μέρα αργίας η Τρίτη στη Βέροια, με την πόλη να γιορτάζει την απελευθέρωσή της και πολλούς Βεροιώτες να βρίσκουν την ευκαιρία για μια κοντινή εκδρομή, για βόλτα, χαλάρωση και απόδραση από την καθημερινότητα. Ξεκινήστε σωστά το ταξίδι σας
με μια στάση στο «Coffee Go», για τέλειο καφέ, σοκολάτες, smoothies, φυσικούς χυμούς και πολλά ακόμα ροφήματα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε σάντουιτς, κρουασάν, ντόνατς, σφολιατοειδή και άλλα... επιλογές που ικανοποιήσουν όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου με μία μόνο στάση και χωρίς να κατεβείτε από το αυτοκίνητο!

Οδηγήστε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, βρείτε το μικρό πέτρινο σπιτάκι του «Coffee Go». Ακολουθήστε τη σήμανση στο οδόστρωμα, κατεβάστε το παράθυρο, δώστε την παραγγελία σας και σε ένα λεπτό την παραλαμβάνετε χωρίς καν να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ