Quantcast

http://picasion.com/

Μπίκας για αναδιάρθρωση: «Mας βρίσκει αντίθετους»

Εκ μέρους της «Βασίλισσας του Βορρά» για το θέμα της αναδιάρθρωσης της Γ' Εθνικής μίλησε ο Κώστας Μπίκας. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΓΑΣ Βέροιας εξέφρασε τον προβληματισμό του για όσα συμβαίνουν στον… θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν έκρυψε την ανησυχία του καθώς
υπάρχει άγνοια για το τι θα συμβεί. «Εμάς ως Βέροια μας βρίσκει αντίθετους, όλο αυτό περί αναδιάρθρωσης. Για τις ομάδες, οι οποίες έχουν επενδύσει χρήματα και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν, είναι αναμφίβολα σοβαρό ζήτημα, γιατί στην ουσία πάλι στη Γ’ Εθνική θα παίξουν.

Επίσης, υπάρχει άγνοια από την πλευρά μας για το τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες, οι οποίες είναι να ανέβουν στην αμέσως επόμενη κατηγορία και πόσες εντέλει θα υποβιβαστούν, πόσω μάλλον όταν αυτό υφίσταται, ενώ το Πρωτάθλημα έχει αρχίσει. Συν τοις άλλοις, ειδικά για μας, που τα κάναμε όλα από την αρχή ξανά, δημιουργείται θέμα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ