Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εσένα θέλουμε! Ο Βεροιώτης που κατέκτησε τη Βουλή

Εδώ και πολλά χρόνια, η Ημαθία έχει στείλει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεκάδες Βουλευτές. Άλλοι διακρίθηκαν για τον δυναμισμό και την αξιοσύνη τους και άλλοι έλαμψαν δια της απουσίας τους. Μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Μόσχο Γικόνογλου, τον Μιχάλη Χαλκίδη, τον Ηλία Φωτιάδη,
τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τον Τάσο Σιδηρόπουλο, τον Θανάση Γικόνογλου, τον Άγγελο Τόλκα, την Γεωργία Μπατσαρά, τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Κώστα Γιοβανόπουλο, τον Κώστα Λαπαβίτσα, την Φρόσω Καρασαρλίδου, τον Γιώργο Ουρσουζίδη, και τον Χρήστο Αντωνίου, πλώρη για να γίνει εθνοπατέρας του έθνους μας φαίνεται πως έχει βάλει ο Βασίλης Τσιάρας.

Ο Μίστερ «McOza», αποδεχόμενος την πρόσκληση ενός φίλου του, εθεάθη σήμερα το πρωί στη Βουλή και φωτογραφήθηκε στο εντευκτήριο του Κοινοβουλίου. Λέτε η συγκεκριμένη εικόνα να είναι προφητική και να τον δούμε στον μέλλον πολιτευτή ενός κόμματος;














Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο «Kill Bill» αποφάσιζε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, θα σάρωνε σε σταυρούς προτίμησης, καθώς εκτός από ένας καταπληκτικός άνθρωπος, διαθέτει αίσθηση του χιούμορ και ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Εμείς πάντως το βροντοφωνάζουμε... Εσένα θέλουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ