Quantcast

http://picasion.com/

Έχει λιώσει στα γυμναστήρια η Μπέλλα

Πυρετώδης προετοιμασία για το διαγωνισμό «Miss Universe»
O παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου στην εξωτική Ταϊλάνδη και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Η νεαρή καλλονή από τη Βέροια, μπορεί να μην

κατάφερε να μπει στο σπίτι του «Next Top Model», έχει, όμως, στο μυαλό της ένα plan b που όπως φαίνεται αποδίδει. Αφού, λοιπόν, κατάφερε να στεφθεί «Σταρ Ελλάς 2018» ετοιμάζεται τώρα να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της. Η Σταρ Ελλάς έχει ξεκινήσει την σκληρή προπόνηση και ταυτόχρονα προσέχει πολύ την διατροφή της, έτσι ώστε να είναι απολύτως έτοιμη για την μεγάλη βραδιά. 

Το μοντέλο μπορεί να έχει άγχος, όμως, ανυπομονεί, για να ξεκινήσει το ταξίδι της περιπέτειας. Πιστεύει πολύ στις δυνατότητές της και βάζει τα δυνατά της για να δείξει τον καλύτερό της εαυτό. Η νεαρή μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από τις καθημερινές προπονήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε τα δύο βίντεο από την προετοιμασία της:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ