Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα «γκέλα» της Βέροιας, 2-2 με τον ουραγό ΠΑΟ Κουφαλίων

Για μία ακόμη αγωνιστική η Βέροια δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ουραγό ΠΑΟ Κουφαλίων στο σχεδόν κατάμεστο γήπεδο της Χαλκηδόνας! Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα παρουσιάστηκε ασύνδετη στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες της να μην μπορούν να
απειλήσουν την αντίπαλη εστία ούτε σε μία φάση! Ευκαιρίες δεν έκαναν ούτε οι γηπεδούχοι, αλλά εκμεταλλεύτηκαν μια στημένη φάση και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 18' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Λιόντα!

Στις αρχές της επανάληψης τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη «Βασίλισσα», αφού στο 50' η ομάδα των Κουφαλίων διπλασίασε τα τέρματά της και πάλι από στημένη φάση.

Ο Γιαννουπλάκης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Ανδρέου με κεφαλιά έγραψε έπιασε στον ύπνο τη Βεροιώτικη άμυνα γράφοντας το 2-0!

Στο τελευταίο 20λεπτο οι "κυανέρυθροι" ξύπνησαν, με τον Παπανώτα να ρίχνει στο ματς και τον Κανούλα για να πιέσει περισσότερο.

Στο 71' η Βέροια ξαναμπήκε στο ματς με γκολ του Τσικόπουλου, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Καζανά και με εύστοχο πλασέ έγραψε το 2-1.

Με τη συμπλήρωση 80' λεπτών η "Βασίλισσα" έφερε το ματς στα ίσια με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και σε πλάγια θέση και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Κουφαλίων!

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Βεροιώτες "κατασκήνωσαν" στην περιοχή των γηπεδούχων και είχαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν!

Στο 86' ο Ιωάννου από πολύ κοντά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ δύο λεπτά μετά οι Κανούλας, Ζυγκερίδης και Μυλωνάς δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να δώσουν τη νίκη στη Βέροια!

Κακή ήταν η διαιτησία του Τσιμεντερίδη και των βοηθών του Τζιουβάρα, Βογδόπουλου (Σ.Δ. Κοζάνης).

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (Α. Τσιτενίδης): Κασαπίδης, Χαραλαμπίδης (52' Καζανάς), Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Ανδρέου, Λιόντας, Γιαννουλάκης (63' Αγτζίδης), Γολιδόπουλος, Ατζαμιδάκης, Χατζής (76' Πολίτης), Παπαοικονόμου (70' Υψηλός).


ΒΕΡΟΙΑ (Ν. Παπανώτας): Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος (46' Μυλωνάς), Τσουλχάι (52' Ζυγκερίδης), Μαραγκός, Μισαηλίδης, Μπλέτσας (68' Κανούλας), Βεργώνης, Κυριακίδης, Μπακάλης (52' Ιωάννου), Τσικόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ