Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μέσι, η Μέση και τα Ακτινίδια: Όταν η Μπαρτσελόνα αναδημοσιεύει «Βεροιώτη»

Mια ιστορία ιντερνετικής τρέλας
Στον κόσμο του διαδικτύου όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και τα πιο απίθανα! Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά, όσοι ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως ποιος μπορεί να φανταστεί, τι σχέση μπορεί να έχει η ομάδα της Μπαρτσελόνα, ο
παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Μέσης από την Ημαθία και τα τοπικά ακτινίδια από τον κάμπο της Βέροιας; Η φυσιολογική απάντηση που θα έρθει στο μυαλό όλων είναι καμία! Ωστόσο η αναφορά «Μέσι» και του συνεταιρισμού της «Μέσης» μπορούν να οδηγήσουν σε μια ιστορία ιντερνετικής τρέλας.

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ο veriotis.gr δημοσίευσε μια ανάρτηση με τίτλο: «Ο Α.Σ. Μέσης διευρύνει το δίκτυο των εξαγωγών του στη Νότια Αφρική» (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ με κλικ εδώ). Το συγκεκριμένο post δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του «Βεροιώτη» τόσο στο facebook, όσο και στο twitter. 

Το ταγκάρισμα του «messi», φαίνεται πως προκάλεσε το ενδιαφέρον της διοίκησης της Μπαρτσελόνα ή πιθανότερα ενεργοποίησε κάποιο bot. Κι όμως ο επίσημος λογαριασμός των «Μπλαουγκράνα» έκανε retweet, με αποτέλεσμα να γίνει κεντρικό θέμα στο επίσημο twitter του ιστορικού συλλόγου της Καταλονίας. Πραγματικά απίστευτο!

2 σχόλια:

  1. Έχει πλάκα το όλο θέμα, άλλα άλλο MESI και άλλο ΜΕΣΗ.
    Μακάρι και η Μέση να άγγιζε το επίπεδο του MESI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιποτε δεν ειναι ανεφικτο οταν υπαρχει οραμα, σοβαροτητα, συνεπεια και ποιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ