Ο Α.Σ. Μέσης διευρύνει το δίκτυο των εξαγωγών του στη Νότια Αφρική

Το ακτινίδιο είναι μια πολύ δυναμική καλλιέργεια της ελληνικής υπαίθρου και ο Α.Σ. Μέσης - Messi Coop εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε έναν από τους πλέον ισχυρούς παραγωγικούς ελληνικούς εξαγωγικούς φορείς νωπών ακτινιδίων. Ειδικά την τελευταία τριετία που ο Συνεταιρισμός
συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Προώθησης με διακριτικό τίτλο HELLO KIWI, υλοποιήθηκαν συντονισμένες ενέργειες με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου εξαγωγών σε παραδοσιακές αγορές όπως η Ουκρανία και η Λευκορωσία, αλλά και το άνοιγμα νέων αγορών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Νότια Αφρική.

Σε αυτό το πλαίσιο, τις προηγούμενες ημέρες επιχειρηματική αποστολή από τη Νότια Αφρική επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Μέσης.

Οι συνεργάτες του Α.Σ. Μέσης είχαν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν τη φετινή παραγωγή ακτινιδίου, καθώς και να επιβεβαιώσουν τις άριστες συνθήκες τυποποίησης και συντήρησης των φρούτων υπό τα πιο αυστηρά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή πρωτόκολλα διασφάλισης ποιότητας.

Σε επαφές μεταξύ των καλεσμένων από το Cape Town και το Johannesburg και της Διοίκησης του Α.Σ. Μέσης διαπιστώθηκαν οι εξαιρετικές προοπτικές για περαιτέρω αύξηση των ποσοτήτων που πρόκειται να εξαχθούν κατά την τρέχουσα εμπορική περίοδο προς μία πολύ σημαντική και αξιόπιστη αγορά, όπως αυτή της Νοτίου Αφρικής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ