Quantcast

http://picasion.com/

Αλμωπός - Βέροια 1-1: Δείτε τις φάσεις και τα γκολ

Χωρίς νικητή τελείωσε η μάχη στην Αριδαία μεταξύ του Αλμωπού και της Βέροιας με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δυο αντιπάλων. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με την υπεροχή να μοιράζεται εκατέρωθεν πότε από την μία και πότε από την άλλη χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες με τον Αλμωπό να
διαμαρτύρεται για πέναλτι όπου φάνηκε να ανατρέπεται ο Αλέξης Μεντής από τον Αργυρή Μουρατίδη και το θαυμάσιο τέρμα που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 44’ με τον Σάββα Κυριακίδη να εκτελεί τον Σίμο Μένιο με φοβερό σουτ και να γράφει το 0-1. Στην επανάληψη ο Αλμωπός μπήκε πιο καλά άγγιξε την ισοφάριση στο 53’ όταν ο Παναγιώτης Μισαηλίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του και στο 61’ ο Λάζαρος Ελευθεριάδης ανατράπηκε καθαρά από τον Αργύρη Μουρατίδη και το καθαρό πέναλτι εκτέλεσε άψογα ο Παναγιώτης Ξόμπλιος για να γράψει το 1-1. Από εκεί και μετά το ματς ισορρόπησε και μόνο προς το τέλος οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το νικητήριο τέρμα χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα από το pellasports.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ