Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι μαθητές του 1ου Γυμνάσιου Βέροιας τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» μπροστά στους επισήμους

Τους χειροκρότησε θερμά ο κόσμος - Σε αμηχανία ο Γενικός Γραμματέας
Μια απρόσμενη εξέλιξη είχαμε κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στη Βέροια. Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου, σπάζοντας το... «πρωτόκολλο», την ώρα που περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων,
τραγούδησαν με όλη την δύναμη της φωνής τους το ένδοξο τραγούδι «Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα». Η ενέργειά τους αυτή, όπως είναι λογικό, προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ σε αμηχανία έφερε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου.

4 σχόλια:

  1. Εὖγε στὰ παιδιά! Νὰ τ' ἀκοῦνε οἱ ἐχθροὶ καί, κυρίως, οἱ δοσίλογοι συνθετονομασῖται._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε άλλη περιοχή της πατρίδας μας πήραν αποβολή παιδιά που έψαλλαν το 'Μακεδονία Ξακουστή γιατί, λέει, 'αποσπάστηκαν' από τη συνολική ομάδα των συμμαθητών τους στην παρέλαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια και στον Γυμναστη τους για τον πατριωτισμο τους και την αγαπη τους για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας. Νιωθουμε υπερηφανοι για τα νιατα της πατριδας μας και για τετοιους καθηγητες .Τους διαβεβαιωνουμε οτι αυτοι που αγαπαμε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειμαστε η συντριπτικη πλειοψηφια και ....οι λοιποι ...ελαχιστοι και δυστυχοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ