Quantcast

http://picasion.com/

«Παρέλαση» παλιών, κλασικών και αγαπημένων αυτοκινήτων στην πλατεία Εληάς

Το ραντεβού δόθηκε όπως κάθε χρόνο, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην πλατεία Εληάς. Οι Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας σε συνεργασία με την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας (Λ.Α.Β.) και την Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ), διοργάνωσαν την
Κυριακή το πρωί την 5η συνάντηση για τους λάτρεις των ιστορικών οχημάτων. Δεκάδες κλασικά οχήματα διαφόρων περιόδων και τύπων, σπορ, σκαραβαίοι, μίνι βαν, μοτοσυκλέτες, που στην εποχή τους έζησαν με τους ιδιοκτήτες τους εκατοντάδες περιπέτειες και ταξίδια και σήμερα, χάρη στο μεράκι κάποιων ανθρώπων, έχουν καινούριες ιστορίες να διηγηθούν στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της έκθεσης που κάθε χρόνο σπεύδουν να τα δουν από κοντά.
Έτσι και φέτος, πολλοί ήταν οι Βεροιώτες που βρέθηκαν στην πλατεία Εληάς, είδαν από κοντά τα ιστορικά αυτά οχήματα, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και τύπο, τα άγγιξαν, τα φωτογράφισαν και έκαναν μαζί τους ένα ταξίδι στο χρόνο και τις αναμνήσεις. Δείτε φωτογραφίες:






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ