Quantcast

http://picasion.com/

Το πρωί της Κυριακής το «μαύρο» στο Mega

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28 Οκτωβρίου το Mega θα αποτελεί παρελθόν από τις τηλεοράσεις μας. Με την ακόλουθη ανακοίνωση, η Digea ανακοινώνει το τέλος της διαδρομής του σταθμού έπειτα από 29 χρόνια λειτουργίας: H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018.

1 σχόλιο:

  1. Το MEGA έπαιξε το ρόλο του τόσο πριν την κρίση όσο και μέσα στην κρίση και για τα αφεντικά του και για όσους το ήθελαν για άλλους λόγους. καρφί δε μας καίγεται για το κανάλι αυτό. για τους απλούς εργαζόμενους υπάρχει θέμα αλλά για όλα τα άλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ