Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θανατηφόρες Βεροιώτικες ατάκες στο «Πρωινό»

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Βεροιώτισσα Τραϊάνα Ανανία, η οποία αποχώρησε από το Nomads πριν λίγες ημέρες. Και η παρουσία της, αλλά κυρίως όσα αποκάλυψε προκάλεσαν αίσθηση. Μάλιστα, οι περισσότερες αποκαλύψεις της είχαν να κάνουν με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η
οποία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και τους καβγάδες που έχει με συμπαίκτες της. «Μόλις είδα πώς μας χώρισαν ως ομάδες, είπα: Παναγιά μου, τι θα κάνω τώρα. Είχα γνωρίσει τα παιδιά της άλλης ομάδας και θα προτιμούσα να ήμουνα με αυτούς. Αν και δεν τους έχω ζήσει, δεν ξέρω πώς αντιδρούν και αυτοί σε συνθήκες πείνας», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: 

«Ξέραμε ότι το πρόβλημα είναι ο Μάριος, ξέραμε ότι το πρόβλημα είναι η Δήμητρα, ξέραμε διάφορα πράγματα. Απλώς δεν έβγαινε κανείς μπροστά να το πει. Το πρόβλημα είναι ότι η Δήμητρα ξέρει από ριάλιτι κι εμείς δεν ξέραμε από ριάλιτι. Σημαίνει ότι έχει γνώση. Καθετί που κάνει, ξέρει γιατί το κάνει. Δεν ξέρω αν είναι σκηνοθετημένη η συμπεριφορά της. Αυτή ξέρει τι βιώνει…. Η κάμερα που είχαμε στο σπίτι δεν ερχόταν πέρα από δύο μισάωρα μέσα στην ημέρα».

Στην ερώτηση αν η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες, είπε: «Ξέρει, τι κάνει». Επίσης, αποκάλυψε διάφορες συμπεριφορές του μοντέλου. «Της λέγαμε να κάνει ησυχία μέσα στο βράδυ που κοιμόμασταν κι εκείνη φώναζε: παραγωγή, παραγωγή. Της ζητούσαμε να κάνει ησυχία κι εκείνη έλεγε αν δεν μας αρέσει να την ψηφίσουμε να πάει στην άλλη ομάδα».

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη ρώτησε γιατί οι υπόλοιποι δε μαζεύονται να την ψηφίσουν, η απάντησή της ήταν αποστομωτική: «Γιατί δεν είναι κροκόδειλοι, αλλά σκέτοι δειλοί».

Και συνέχισε: «Εγώ είμαι ομαδικός άνθρωπος, δε μπορώ στον πάγκο να τσιρίζει ο καθένας να λέει τα δικά του, η Δήμητρα να λέει ότι θέλει να είναι στην άλλη ομάδα, να μιλάει με τη Μαριάννα, να κοιτάει μετά εμάς να θέλει να κάνει εμετό, μετά ο Γιαλαμάς να της φωνάζει μόνος του γα…ίδια…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ