Quantcast

http://picasion.com/

Ο Κάκαρης, ο Σώρρας και η μπηχτή της Παπαϊωάννου

Σπόντες και καρφιά ανάμεσα στους δύο «συντρόφους»
Με έντονο παραπολιτικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και της «Ομάδας Πολιτών» το βράδυ της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου στον πολυχώρο της «Εληάς». Τον λόγο πήρε ο Γιώργος
Κάκαρης, ο οποίος τόνισε πως η απλή αναλογική βάζει οριστικά τέλος στην δημαρχιακή ασυδοσία. Σε περίπτωση υποστήριξης κάποιου δημάρχου, αυτός θα πρέπει να μην  ήταν απέναντι στην κυβέρνηση και να μην συμμετείχε σε εκδηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα.

Με αυτόν τον ισχυρισμό, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος φωτογράφισε ουσιαστικά τον Κώστα Βοργιαζίδη, ο οποίος να θυμίσουμε πως πριν από 3 χρόνια περίπου, είχε πάει μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Ασλάνογλου στην εκδήλωση του καταδικασμένου για ποινικά εγκλήματα ηγέτη των Ελλήνων Συνέλευσις στο ξενοδοχείο «Αιγές». 

Η απάντηση όμως δεν άργησε να έρθει. Η Μαρία Παπαϊωάννου πήρε τον λόγο και πέταξε την δική της μπηχτή στον Γιώργο Κάκαρη, τονίζοντας πως οι διαφοροποιήσεις των δημοτικών συμβούλων έγιναν διότι δεν ορίστηκαν αντιδήμαρχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ