Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έσπασε το πρωτόκολλο» ο Μούρτης - Τι είπε στην Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Παρουσία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα έγιναν το πρωί της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου στο προαύλιο της Σχολής Μετεκπαίδευσης στο Πανόραμα. Μετά τον επίσημο Αγιασμό ακολούθησε μια σεμνή δεξίωση προς τιμήν των
καλεσμένων. Εκεί, βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο οποίος δεν δίστασε να... «σπάσει το πρωτόκολλο» και να συνομιλήσει για λίγα λεπτά με την ισχυρή γυναίκα του Υπουργείου. Ο Βεροιώτης συνδικαλιστής, αρχικά της ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντά της και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της. Δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα, ο Απόστολος Μούρτης να την επισκεφθεί στην Αθήνα, προκειμένου να την ενημερώσει για τα υπηρεσιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Αστυνομικά Τμήματα της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ