Quantcast

http://picasion.com/

Έτοιμοι να κατακτήσουν την Ελληνική Showbiz τα αδέλφια Τσαχουρίδη

Συνεργασία «φωτιά» με Μαρινέλα, Μακεδόνα, Παπαρίζουν και Αδάμου
Απογειώνεται η καλλιτεχνική καριέρα του Κωνσταντίνου και του Ματθαίου Τσαχουρίδη. Τα δύο αδέλφια από τη Βέροια ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη συνεργασία της ζωής τους στο πλευρό διάσημων προσωπικοτήτων
του Ελληνικού τραγουδιού. Για ολόκληρο τον χειμώνα, οι ταλαντούχοι ερμηνευτές θα βρίσκονται στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης και θα συνεργαστούν με την Μαρινέλα, τον Κώστα Μακεδόνα, την Έλενα Παπαρίζουν και την Ήβη Αδάμου. Οι εμφανίσεις τους στην Συμπρωτεύουσα θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιανουαρίου 2019, ανήμερα του Αη- Γιαννιού. Στην συνέχεια θα μετακομίσουν με το ίδιο σχήμα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Διογένης Παλλάς». Στην παραπάνω φωτογραφία, τους βλέπετε μαζί με τους διάσημους καλλιτέχνες, κατά την διάρκεια της πρόβας, στο μαγαζί όπου θα εμφανιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ