Quantcast

http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο με έτοιμες λύσεις από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Σαββατοκύριακο χωρίς μεζεδάκια, λιχουδιές, έτοιμες λύσεις και κρεατοσκευάσματα με πεντανόστιμες συνταγές από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» γίνεται; Δε γίνεται! Γι' αυτό περάστε μια βόλτα από την οδό Λεωνίδου 2 στην Κεντρικής και προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα τόσο για τοΚυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι όσο και για τις συγκεντρώσεις της παρέας.
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοιμάζει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα, με κορυφαίας ποιότητας κρέας και διαλεγμένα υλικά, που θα αποτελέσουν την ιδανική και ταυτόχρονα εύκολη λύση για τα τραπέζια μας. Μπριζόλες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, χειροποίητα λουκάνικα, μέχρι και τις έτοιμες λύσεις, όπως μπριζολίνια χοιρινά μαριναρισμένα, ρολά γεμιστά, μπριζόλες γεμιστές, τορτίγιες, κοπανάκια μαριναρισμένα, κεφτεδάκια κότας πανέ, μπιφτέκια φούρνου, ρολά κοτόπουλο γεμιστά, μπούτι κοτόπουλο με κουρκουμά, σνίτσελ κότας και χοιρινά πανέ, μπριζόλα χοιρινή γεμιστής και άλλα... Επιλέξτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας!

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα εκλεκτά καπνιστά κρέατα παραγωγής του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια». Για εξτρά γεύση στο μαγείρεμα αλλά και ιδανική λύση για να μπουν σε πιατέλα ως συνοδευτικό για το κρασί σας.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Στο facebook ΕΔΩ
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr






 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ