Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλαλούμ με το «Imathia Quality»

Ανακοίνωση για συμμετοχές το πρωί, ακύρωση της διοργάνωσης το μεσημέρι
Η απουσία ενδιαφέροντος από τους εμπλεκόμενους φορείς και... η γκρίνια για τον τρόπο διοργάνωσης του "Imathia Quality" μπλόκαρε τη διεξαγωγή της εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη για

τις 19 με 21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Κι ενώ το Επιμελητήριο Ημαθίας είχε εκδώσει ανακοίνωση στις 11 χθες το πρωί για τις συμμετοχές των επαγγελματιών, η συνάντηση των φορέων (Επιμελητήριο, Περιφέρεια, Δήμοι, ΑΝ.ΗΜΑ, ξενοδόχοι και ζαχαροπλάστες) δεν απέδωσε καρπούς στο πλαίσιο της υλοποίησης, με αποτέλεσμα 2 μόλις ώρες αργότερα να βγει εκ νέου ανακοίνωση για ακύρωση του "Imathia Quality". Η αρχική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, προβάλλοντας τα προϊόντα σας στην Τουριστική, Πολιτιστική και Γαστρονομική δράση “Imathia Quality”. Η παραγωγική καρδιά της Ημαθίας θα χτυπά ακόμη πιο δυνατά για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας, από τις 19 έως και τις 21 Οκτωβρίου 2018, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προβάλλετε και να προωθήσετε τα τοπικά μας προϊόντα σε χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες και chefs, καθώς και στους 400 περίπου συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα επισκέπτονται τους χώρους δράσης και προβολής προϊόντων του Ζαππείου Μεγάρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου μας έως την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018».

Δύο ώρες αργότερα και ύστερα από συνάντηση φορέων που έπεσε τελικά στο κενό, η ΑΝ.ΗΜΑ εξέδωσε ανακοίνωση μετάθεσης της εκδήλωσης σε νέα ημερομηνία στην οποία ανέφερε: 
«Η Οργανωτική Επιτροπή του Imathia Quality ενημερώνει ότι προκειμένου να εξασφαλισθεί η βέλτιστη διοργάνωση του 2ου Imathia Quality και να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για την Ημαθία ως τουριστικό και γαστρονομικό προορισμό, αποφασίσθηκε η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της εκδήλωσης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 19-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο. Η Οργανωτική Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να αποφασισθεί νέο χρονοδιάγραμμα προγραμματισμού της εκδήλωσης». 


Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και τρίτη ανακοίνωση από το Επιμελητήριο που έκανε λόγο τελικά για ακύρωση του "Imathia Quality".

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr ο Δήμος Αλεξάνδρειας απέσυρε τη συμμετοχή του ενώ και από τον Δήμο Νάουσας εκφράστηκε με επιφυλακτικότητα για τον τρόπο της προηγούμενης διοργάνωσης από την εταιρία που διαχειρίζεται το "Imathia Quality".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ