Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για το διπλό η Βέροια κόντρα στον ουραγό ΠΑΟ Κουφαλίων

Τους τρεις βαθμούς της νίκης θα επιδιώξει πάση θυσία η Βέροια, στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας ΠΑΟ Κουφαλίων, για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι», που αναμένεται και στην αναμέτρηση αυτή να έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, θα αγωνιστούν και πάλι με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπανώτας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των ανέτοιμων Παπουτσίδη και Σκαθαρούδη, του Μουρατίδη που αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική στην Αριδαία και φυσικά του βραζιλιάνου Πεδρίνιο μιας και καθυστερεί ακόμη η έκδοση του δελτίου του.

Σημειώνεται επίσης ότι ο νεοαποκτηθείς Στάθης Καράμπελας θα τεθεί και επίσημα από την Δευτέρα στη διάθεση του προπονητή του, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή της «Βασίλισσας».

Το αυριανό παιχνίδι, που θα γίνει στο γήπεδο της Χαλκηδόνας, θα διευθύνει ο Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, με βοηθούς τους συντοπίτες του Τζιουβάρα, Βογδόπουλο και τέταρτο διαιτητή τον Δροσινό από την Χαλκιδική.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή ο Νίκος Παπανώτας είναι οι εξής:

Μπλατσιώτης, Κοντογουλίδης, Ντιούδης, Μισαηλίδης, Μαραγκός, Τσιότρας, Μουχάλης, Ζούρκος, Βεργώνης, Πατσιαβούρας, Τσουλχάι, Μπακάλης, Ζιγκερίδης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Ιωάννου, Κανούλας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 27/10 (15:00)
  • ΠΑΟ Κουφαλίων - Βέροια 
  • Νίκη Αγκαθιάς - Μακεδονικός 
  • Γιαννιτσά - Ερμής Αμυνταίου 
  • Εδεσσαϊκός - ΠΟ Τρίγλιας 
  • Μελιτέας Μελίτης - Αλμωπός Αριδαίας 
  • Αγροτικός Αστέρας - ΑΠΕ Λαγκαδά 
  • Ολυμπιακός Κυμίνων - Άρης Παλαιοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ