Quantcast

http://picasion.com/

Αυτός είναι ο λόγος που η Δημοτική Αστυνομία δεν πήρε προσωπικό

«Γιατί δεν παίρνετε άλλους δημοτικούς αστυνομικούς;» - «Γιατί θα πάνε στα γραφεία»
Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας, η Σοφία Ελευθεριάδου απηύθυνε ερώτηση προς τον Λεωνίδα Ακριβόπουλο σχετικά με την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας. Η δημοτική
σύμβουλος διερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, ενώ ήταν εφικτό, προκειμένου να έρθουν και άλλα άτομα στην Υπηρεσία. Συγκεκριμένα ρώτησε πόσοι ακριβώς συμπλήρωσαν την σχετική αίτηση επιστροφής, πόσοι έμειναν εκτός και αν υπάρχουν ανάγκες στελέχωσης; Η απάντηση του Πολιτικού Προϊστάμενου της Δημοτικής Αστυνομίας ήταν πως έχουν γίνει τρεις αιτήσεις. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αυτήν την στιγμή η Υπηρεσία είναι ένα αυτοτελές τμήμα που διαθέτει 8 άτομα, τα οποία βρίσκονται στους δρόμους της πόλης. Σύμφωνα με το νόμο, αν η στελέχωση ξεπεράσει τους 10 εργαζόμενους, τότε θα πρέπει να δημιουργηθεί διεύθυνση, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρχουν διευθυντές, προϊστάμενοι και γραμματεία. Με λίγα λόγια, θα υπάρχουν περισσότερα άτομα στα γραφεία, παρά στον δρόμο, εκεί δηλαδή που υπάρχουν οι πραγματικές ανάγκες.

2 σχόλια:

  1. Μετά μας φταίει ο Σόιμπλε,οι κακοί ξένοι,όλοι αυτοί που θέλουν το ...κακό μας...
    Μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, από τέτοιους νόμους και τέτοιους πολιτικούς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ