Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι «ΜΠΛΕ» ανεβαίνουν στη σκηνή του «Voice city»

Κάτι αλλάζει τα Σάββατα του χειμώνα στη Βέροια...
Είναι ένα από τα μακροβιότερα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που με τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο και τις εκρηκτικές τους συναυλίες συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους. Αυτό το Σάββατο 27
Οκτωβρίου, οι «ΜΠΛΕ» θα πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση στο «VOICE city», που κάθε Σάββατο θα μεταμορφώνεται στην πιο ροκ, εναλλακτική και έντεχνη σκηνή της πόλης. 
Όλα τα Σάββατα του χειμώνα, το «VOICE city» θα φιλοξενεί στη σκηνή του μεγάλους καλλιτέχνες και μάλιστα, με τιμή εισόδου στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα! Κάτι που υποσχέθηκαν εξ' αρχής οι διοργανωτές για τις συναυλίες που θα απολαμβάνει κάθε Σάββατο το κοινό της Βέροιας στη μουσική σκηνή στον πεζόδρομο της οδού Έλλης.
Τα live μεγάλων ονομάτων και συγκροτημάτων της ελληνικής ροκ, έντεχνης και εναλλακτικής μουσικής είναι ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου και η συγκεκριμένη μορφή διασκέδασης ήταν κάτι που έλειπε από την πόλη μας. Ο φετινός χειμώνας όμως έφερε κάτι διαφορετικό στη Βέροια και ο προγραμματισμός του «Voice city» για τα Σαββατόβραδά του κρύβουν πολλές εκπλήξεις! 

 Αυτό το Σάββατο η σκηνή του «VOICE city» θα είναι... «ΜΠΛΕ», που έρχονται στη Βέροια έχοντας στις βαλίτσες τους επτά albums και ένα διπλό best off και πολλά διαχρονικά πλέον τραγούδια. 

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018
Ώρα έναρξης 23:00
Τιμή εισόδου: 5€
Τηλ. κρατήσεων: 6982 063111 - 6984 752117 (what's up)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ