Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ΔΕΗ θα χρεώνει 1 ευρώ τους έντυπους λογαριασμούς

Πώς θα αποφύγετε τη χρέωση
Χρέωση 1 ευρώ στους έντυπους λογαριασμούς θα επιβάλλει η ΔΕΗ προκειμένου να αυξηθούν οι πελάτες που χρησιμοποιούν το e-bill. Σκοπός της ΔΕΗ είναι να χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι πελάτες το e-bill, την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πληρωμή των λογαριασμών, ώστε σταδιακά να καταργήσουν τους έντυπους λογαριασμούς. Η συγκεκριμένη πρόταση θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ηλεκτροδότησης. Ανά δίμηνο εκδίδονται 7 εκατ. λογαριασμοί. Με τη χρέωση τους η ΔΕΗ θα κερδίζει περίπου 42 εκατ. ευρώ ετησίως. Όσοι πελάτες επιλέξουν τη χρήση της ψηφιακής επιλογής e-bill, θα αποφεύγουν το κόστος αποστολής του έντυπου λογαριασμού. Μέχρι σήμερα το κόστος των εντύπων επιβάρυνε τη ΔΕΗ και ξεπερνούσε τα 22 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΗ,ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΟΧΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΕΦΑΠΑΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μην κανουν αυξησει 1 ευρω. να προχωρησουν σε μειωσει κατα 1 ευρω σε οσους δε θελουν εντυπο λογαριασμο. αλλα η ΔΕΗ βλεπει το θεμα πονηρα.
    αντε γεια λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού από κερδοφόρα επιχείρηση την βούλιάξαν στα χρέη, τώρα πάνε να βγάλουν, από το υστέρημα του παππού και της γιαγιάς, χρήματα. Απαράδεκτοι... Για την καταχρεωμένη επιχείρηση, όμως, που αγόρασαν στα σκόπια για να χρηματοδοτήσουν τον ζάεφ, δεν σκέπτονται να ανακοινώσουν τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ