Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αστυνομικός, συνδικαλιστής, διαιτητής και σωστός οικογενειάρχης!

Ένας διαιτητής στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας έχει καταφέρει να γίνει το σύμβολο του σωστού επαγγελματία που ξέρει να κρατάει ισορροπίες και να είναι πολυπράγμων. Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Κωστούλη, αστυνομικός στο επάγγελμα, γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του
νομού Ημαθίας, κορυφαίος ρέφερι των γηπέδων και πάνω απ' όλα υπόδειγμα σωστού οικογενειάρχη. Υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια ως γραμματέας στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας και έχει φέρει εις πέρας το νευραλγικό αυτό πόστο.

Επίσης, καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων του από την θέση του συνδικαλιστή και λύνει υπηρεσιακά προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση σαρώνει σε σταυρούς προτίμησης. Στις ελεύθερες του ώρες ασκεί με επιτυχία τον ρόλο του διαιτητή, με τους ανθρώπους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας, να κάνουν λόγο για την κορυφαία... «σφυρίχτρα» της Κεντρικής Μακεδονίας. Μα πάνω από όλα, άψογος σύζυγος και πατέρας! Στην φωτογραφία τον βλέπετε μαζί με τους βοηθούς του στον αγώνα του Αγροτικού Αστέρας Αγίας Βαρβάρας κόντρα στον Εθνικό Κλειδίου. Για την ιστορία, η τοπική ομάδα κέρδισε με 3-1, σημειώνοντας την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ