Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια του 76χρονου στην Ημαθία - Βρέθηκε σώος σε χωράφι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του κυρίου Στέλιου Καρασαββίδη που εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης από περιοχή της Αλεξάνδρειας. Τα ίχνη του 76χρονου άνδρα χάθηκαν από τις 9 το πρωί, με την οικογένειά του να έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για τον άμεσα εντοπισμό του,
λόγω της επιβαρυμένης υγείας του. Στην προσπάθειά τους αυτή, αρωγοί στάθηκαν η Ασφάλεια Αλεξάνδρειας, η Αστυνομίας Αλεξάνδρειας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές από τη Νάουσα, ενώ επιστρατεύτηκε και Αστυνομικός σκύλος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexandreia-gidas.gr, ο σκύλος ήταν και αυτός που εντόπισε τον 76χρονο σε χωράφι κοντά στον Σχοινά του δήμου Αλεξάνδρειας. Ο κ. Καρασαββίδης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας έχοντας και αισθήσεις και επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ και η υγεία του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών, ήταν σε καλά επίπεδα. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ