Αγιασμός για τη νέα χρονιά στο ΔΙΕΚ Βέροιας

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2018, τελέστηκε, στο μεγάλο προαύλιο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, ο καθιερωμένος επίσημος Αγιασμός, για την έναρξη του Νέου Έτους Κατάρτισης 2018-2019. Παρόντες στην σεπτή και άκρως συγκινητική τελετή, που τελέστηκε από τον Πατέρα Παύλο Μπρούγκα, εφημέριο
του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου Βέροιας, ήσαν: ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας κ. Γεώργιος Σοφιανίδης, ο Διευθυντής του Ι.Ε.Κ. Βέροιας κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, οι Υποδιευθυντές, το διοικητικό προσωπικό, οι εκπαιδεύτριες και εκπαιδευτές της Σχολής, όλες οι καταρτιζόμενες και όλοι οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ Βέροιας.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γεώργιος Σοφιανίδης, χαιρέτησε και εκ μέρους του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη τους καταρτιζόμενους, εκπαιδευτές και τη διοίκηση του ΙΕΚ Βέροιας και τους ευχήθηκε καλή αρχή, καλή δύναμη ώστε να εκπληρώσουν με επιτυχία το νέο έτος κατάρτισης 2018-19.
Ο Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας κ. Νικόλαος Νικολόπουλος καλωσόρισε τις καταρτιζόμενες και τους καταρτιζόμενους στο ΙΕΚ και τους ευχήθηκε για το Νέο Έτος Κατάρτισης 2018-2019 υγεία, κέφι, δημιουργικότητα, αλληλοσεβασμό, διάλογο, λογισμό και όνειρο. Στους εκπαιδευτές του ΙΕΚ ευχήθηκε καλή δύναμη, έμπνευση και αντοχή. Με το πέρας της τελετής οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της 1η ημέρας των μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ