Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

7 λόγοι που κάνουν το «Παντοπωλείο στο Ρολόι» να ξεχωρίζει

Είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού χειμώνα. Ένα σύγχρονο «Παντοπωλείο», με πλούσια προϊόντα από τυροκομικά και αλλαντικά, πλέον φωλιάζει στο κέντρο της Βέροιας και έχει αποτελέσει τον κορυφαίο προορισμό για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των γεύσεων. Πρόκειται για ένα
κατάστημα, στο οποίο θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από εδέσματα, τα οποία φυσικά μπορείτε να αγοράσετε για το σπίτι, αλλά και να τα απολαύσετε επί τόπου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνοδεία γράπας, τσίπουρου, κρασιού και μπίρας. Εμείς το επισκεφθήκαμε, δοκιμάσαμε τις πλούσιες γεύσεις του και σας παρουσιάζουμε τους 7 λόγους που πραγματικά το κάνουν να ξεχωρίζει...

1) Ποιότητα

Αυτό που έχει κάνει το «Παντοπωλείο στο Ρολόι» να ξεχωρίζει είναι η άριστη ποιότητά του. Όλα τα προϊόντα του, είναι φρεσκότατα και προέρχονται από πιστοποιημένους παραγωγούς. Άλλωστε είναι πάγια τακτική της διεύθυνσης να συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς

2) Άψογη εξυπηρέτηση

Μπαίνοντας σ' ένα Παντοπωλείο, ο νους όλων μας μπορεί να πηγαίνει στην ταινία «Μπακαλόγατος». Εκεί όπου ο Χατζηχρήστος κατάφερνε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να κάνει ένα μαγαζί άνω - κάτω. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Το «Παντοπωλείο στο Ρολόι» διαθέτει την κορυφαία και πιο άμεση εξυπηρέτηση σε κατάστημα της Βέροιας. Μια επίσκεψη στο εν λόγω κατάστημα θα σας πείσει.

3) Κεντρικότατο σημείο

Το κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Στην πιο εμβληματική Πλατεία της Βέροιας που θεωρείται το σήμα κατατεθέν για ντόπιους και για επισκέπτες. Την περίφημη Πλατεία Ωρολογίου. Μόλις λίγα μέτρα από την οδό Μητροπόλεως και σημείο συνάντησης για επτά συνοικίες. Το Πανόραμα, τα Παπάκια, το Τσερμένι, το Πασακιόσκι, την Ακρόπολη, τον Προμηθέα και το Κέντρο.

4) Προσιτές τιμές

Κοιτάζοντας εξωτερικά το μαγαζί, κάποιος μπορεί να νιώσει πως η ποιότητα που προσφέρει το «Παντοπωλείο στο Ρολόι» θα είναι άμεσα συνυφασμένη με τις τιμές του. Κι όμως η σχέση μεταξύ προϊόντων και τιμής είναι αντιστρόφως ανάλογη. Πάγια τακτική της διεύθυνσης είναι να προσφέρονται προσιτές τιμές και ειδικές προσφορές. Κι αν είστε από τους τυχερούς, τότε θα πάρετε μαζί σας και ένα γευστικό δωράκι.

5) Delivery

Είναι ίσως το μοναδικό μαγαζί στο είδος του που παρέχει υπηρεσία και εκτός καταστήματος. Το "Παντοπωλείο στο Ρολόι" αναλαμβάνει και delivery για τα ψώνια σας, καθώς και την προετοιμασία ποικιλιών σε πιατέλες για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας! Αν έχεις καλεσμένους στο σπίτι και θέλεις άμεσα, απλά και οικονομικά να δημιουργήσεις μια πανδαισία τυροκομικών και αλλαντικών μεζέδων, τότε με ένα απλό τηλέφωνο στο 2331064044 σε λίγα λεπτά έρχονται στην οικεία σου.

6) Όμορφο περιβάλλον

Το Παντοπωλείο στο Ρολόι διαθέτει... ατμόσφαιρα. Κατά την είσοδο στο μαγαζί, ο επισκέπτες μαγεύεται από την πληθώρα των προϊόντων και ταξιδεύει στην χώρα των γεύσεων. Τεράστιες βιτρίνες, με λαχταριστά προϊόντα, διάφορα είδη να κρέμονται από το ταβάνι και στα ράφια, αισθητική μιας άλλης εποχής ενσωματωμένη στο σήμερα

7) Εδώ το τσίπουρο αποκτάει... 6η αίσθηση

Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια μια επίσκεψη με την παρέα σας στο Παντοπωλείο στο Ρολόι θα σας ανανεώσει. Δεν είναι μόνο ο διαφορετικός μεζές που θα μαγνητίσει τον ουρανίσκο σας, αλλά το φοβερό περιβάλλον και κυρίως η ποιότητα των ποτών. Παραγγείλτε το τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο, το κρασάκι ή την μπίρα σας και απολαύστε γκουρμέ μεζέδες που δεν έχετε ξαναδεί στην ζωή σας. Όσοι δοκίμασαν, πραγματικά έμειναν εντυπωσιασμένοι.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ