Quantcast

http://picasion.com/

Ανακαλύψαμε την «Τράτα», τη βολιώτικη γωνιά της Βέροιας!

Ένας χώρος με απλή και λιτή διακόσμηση όπου μιλάει η κουζίνα και ο μεζές! Δημιουργήθηκε μόλις πριν λίγο καιρό στη Βέροια, από ανθρώπους με μεράκι να σερβίρουν ένα πιάτο με καλό μεζέ, τον περιποιημένο που λέμε. Η «Τράτα» μπορεί να είναι βεροιώτισσα, είναι όμως και μισή βολιώτισσα (και με
Βολιώτη μάγειρα παρακαλώ), γι' αυτό ο μεζές της έρχεται αγκαζέ με το τσίπουρο! Κρύα και ζεστά πιάτα με παραδοσιακές βολιώτικες συνταγές και όχι μόνο, με τη γνωστή διαδικασία σε όσους έχουν επισκεφθεί τα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου... με το τσιπουράκι έρχονται και οι μεζέδες - έκπληξη. Κάθε φορά διαφορετικοί, πάντα όμως χειροποίητοι στην «Τράτα»!


Ότι και να φας στην «Τράτα» είναι χειροποίητο, από τις σαλάτες και τις αλοιφές, μέχρι τους μεζέδες και φυσικά τα μαγειρευτά της. Το ουζερί - τσιπουράδικο «Τράτα», δεν έχει μόνο το όνομα... Πιάνει και φέρνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά καθημερινά! Από την τράτα του ψαρά στο πιάτο του μεζέ! Έχει όμως και κρεατικά της ώρας, ενώ προσεχώς και σούβλες με κεμπάπ και άλλα τέτοια μερακλίδικα καλούδια, που θα ετοιμάζει κάθε Σαββατοκύριακο.

Το ουζερί - τσιπουράδικο «Τράτα» θα το βρείτε στην οδό Θεσσαλονίκης, στο δρόμο για Μακροχώρι.
Ανοιχτά από τις 7 το πρωί (σερβίρουμε καφέ και σάντουιτς - και σε πακέτο) μέχρι το βράδυ. Δευτέρα Κλειστά.

Προσεχώς... Σούβλες κάθε Σαββατοκύριακο!


Θεσσαλονίκης 126, Βέροια
τηλ. 2331500310

Αυτή είναι η «Τράτα»











Αυτά είναι κάποια από τα πιάτα της









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ