Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τέρμα τα γκάζια ανέβηκαν βάθρο οι αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας

Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ολοκληρώθηκε, με τη Λέσχη Αυτοκινήτων Βέροιας να συμμετέχει στο 51ο Rally Δ.Ε.Θ. στη Θεσσαλονίκη και στον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος Drag Racing στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, συνολικά με 4 αθλητές. Στο rally Δ.Ε.Θ.
συμμετείχαν 3 αθλητές, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης (John Konstantinidis) με Citroen ZX, ο Γιάννης Γαλάνης (Giannis Galanis) με Renault Clio και ο Στέργιος Ζάχος (Stergios Zaxos), μέλος ΑΟΘ, που καθοδηγήθηκε από τον συνοδηγό του, τον δικό μας Γαζγάζη Παναγιώτη (Panagiotis Gazgazis), με Peugeot 106 S16. Στο Serres Drag Race συμμετείχε o Κιάτσης Άκης (Akhs Corsa Kiatshs) με ένα Opel Corsa turbo.



51ο Rally Δ.Ε.Θ.

- O Γιάννης Κωνσταντινίδης οδήγησε το Citroen ZX στην 4η θέση της Γενικής κατάταξης και στην 1η θέση της κατηγορίας C3 και F2.
- O Γιάννης Γαλάνης με Renault Clio, δεν κατάφερε να τερματίσει στον αγώνα λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων πριν την τελευταία ειδική διαδρομή.

- Ο συνοδηγός Παναγιώτης Γαζγάζης κατήφθηνε τον Στέργιο Ζάχο ώστε να οδηγήσει στο όριο το Peugeot 106 S16 και με τελειωμένα ελαστικά να ανέβουν στην 1η θέση της κατηγορίας C6, 8η θέση Γενικής κατάταξης και 5η θέση στην F2

4ος Γύρος Drag Racing
O Άκης Κιάτσης (Akhs Corsa Kiatshs) με το Opel Corsa turbo πήρε την 3η θέση στην κατηγορία ΒΤ1









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ