Quantcast

http://picasion.com/

Κράζει την Παναγιώταρου ο Γουμενίδης: Η ψευτοχλιδή και τα αξεσουάρ των 30.000 ευρώ

Σκληρή επικοινωνιακή επίθεση στη... νύφη της Βέροιας έκανε ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης. Ο γνωστός σχολιαστής των επωνύμων, μέσα από το προσωπικό του blog, κατακρίνει τις επιλογές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και σχολιάζει με καυστικό τρόπο την χλιδή που προβάλει με την τσάντα
αξίας άνω των 7000 ευρώ και το Ρολεξάκι με μαύρη πλάκα που κοστολογείται στα 25.000 ευρώ τουλάχιστον, όπως λέει ο ίδιος. Μάλιστα, διερωτάται αν οι συγκεκριμένες συμπεριφορές δίνουν σωστά πρότυπα για την Ελληνική κοινωνία, η οποία ζει μέσα στην οικονομική κρίση.

Τα ερωτήματα του δαιμόνιου ρεπόρτερ απευθύνονται και στους ιθύνοντες των καναλιών, οι οποίοι σκέπτονται να την πάρουν ως παρουσιάστρια στις εκπομπές τους. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του που είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στον κόσμο της showbiz: 



















«Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από εκείνο το «φτιαγμένο» από τις πλαστικές μοντέλο, που έσκασε ξαφνικά στην μιντιακή καθημερινότητά μας, γέμισε ακολούθους στα σόσιαλ μίντια, εξαιτίας των προκλητικών στάσεων και ποζών, παντρεύτηκε τον αγαπημένο πλαστικό της και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και κανένα άγχος.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Όμως τα λάθη μιας κοπελίτσας που μέχρι πέρσι παρακαλούσε το πρακτορείο της να την βγάλει στην τηλεόραση είναι πολλά. Και είναι και προφανή.

Το κορίτσι ανέβασε προχθές μια φωτογραφία στην οποία μας δείχνει την τσάντα της αξίας άνω των 7000 ευρώ- αν είναι αυθεντική και όχι μαϊμου- και το Ρολεξάκι της με μαύρη πλάκα που κοστολογείται στα 25.000 ευρώ τουλάχιστον. Και αυτό το κορίτσι το σκέφτονται κάποιοι στην τηλεόραση να του δώσουν χώρο σε εκπομπές; Αλήθεια τώρα; Θα ταυτιστεί η μέση Ελληνίδα τηλεθεάτρια με αυτή την γυναίκα που φοράει σε μια πόζα όσα η τηλεθεάτρια θα βγάλει- αν θα βγάλει- σε τρία χρόνια;

Είναι δυνατόν κορίτσι μου να φωτογραφίζεις το νέο μαλλί σου φορώντας πάνω σου αξεσουάρ αξίας άνω των 30.000 ευρώ; Που ζείς εσύ; Στο Χόλιγουντ; Εκτός αν είναι όλα δώρα γάμου και θές να μας τα δείξεις με τον τρόπο σου. Γιατί για να τα έχεις πάρει εσύ απο την δουλειά σου ώς μοντέλο το βλέπω χλωμό… Αφού ταξιδεύετε που ταξιδεύετε στο εξωτερικό για να μας δείξετε την ψευτοχλιδάτη ζωή σας… ανοίξτε και κανά περιοδικό… Μιλήστε με κάποιον έξπερ της εικόνας… πάρτε και καμιά συμβουλή… Γιατί με αυτή την λογική ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ