Στους τελικούς του 5ου Ενωσιακού Πρωταθλήματος Τέννις Ανανιάδης και Μανωλοπούλου

Επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας και στο 5ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη σε Αριδαία και Βέροια. Μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατηγορία Α16 ο Ανανιάδης Μιχάλης ο οποίος επιβεβαίωσε
 την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τους τελευταίους μήνες φτάνοντας για άλλη μια φορά στον τελικό και κατακτώντας τη 2η θέση έπειτα από συγκλονιστική μάχη που κρίθηκε στο super tie break με 13-11.
 
Στην κατηγορία Κ12 η Μανωλοπούλου Ανθή έφτασε κι αυτή στο μεγάλο τελικό κατακτώντας τελικά τη 2η θέση. Θα πρέπει όμως η νεαρή αθλήτρια να αποκτήσει μεγαλύτερη πειθαρχία μέσα στο παιχνίδι της για να έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκε ο Νέγκας Χαράλαμπος ο οποίος έφτασε στους 8 καλύτερους καθώς και οι Μαιόβης Γίωργος, Παπαδόπουλος Φώτης και Δέλλιος Βασίλης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο 5ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις για την προσπάθειά τους καθώς επίσης και στον προπονητή του Ομίλου Κουκουλομάτη Σταύρο.

Οι εγγραφές στον Όμιλο Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας συνεχίζονται για όλα τα τμήματα (mini τένις, αρχαρίων, ενηλίκων). Πληροφορίες στο τηλ. 6978154532Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ