Τα Ζώδια της εβδομάδας (24/9 - 30/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής στον Ζυγό, σχηματίζει ένα δυναμικό και ωφέλιμο Τρίγωνο, με τον Άρη  στον Υδροχόο, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018! Το μυαλό μας πιο γρήγορο πλέον και σαφώς πιο εύστροφο, μας δίνει θέληση, εξυπνάδα, δυναμισμό, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα! Ήρθε η
ώρα να διεκδικήσουμε την εκπλήρωση σημαντικών μας στόχων, ιδίως μέσα από επαφές και μετακινήσεις! Όχι στα επιπόλαια παρορμητικά λόγια ή τα νεύρα, λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης!
  
♈ Κριός

Γενικά


Με την Πανσέληνο που γίνεται την Τρίτη στο ζώδιο σου η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο αντιφατική αγαπητέ Κριέ. Από τη μια θα θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα και να γίνεις το επίκεντρο του γενικού θαυμασμού. Από την άλλη πάλι δεν θα έχεις καμία διάθεση να κάνεις τις απαραίτητες παραχωρήσεις που επιβάλλονται. Ένα σκληρό δίλημμα που μόνο εσύ είσαι σε θέση να λύσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αυτή την εβδομάδα προβλέπονται μάλλον θυελλώδεις σχέσεις με το ταίρι σου. Τουλάχιστον δεν θα έχεις την εντύπωση ότι ζεις μέσα στη ρουτίνα. Η ζωή σου με το ταίρι σου θα είναι πικάντικη και θα έχει αρκετές δόσεις συγκίνησης. Προσοχή όμως να μην ξεπεράσεις τα όρια. Αν δεν υπάρχει πρόχειρο ταίρι αναμένεται να ζήσεις τις ερωτικές ιστορίες σου κατά τρόπο που θα σε ευχαριστήσει αρκετά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Με την εύνοια του πλανητικού σκηνικού τα επαγγελματικά σου σχέδια θα έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να πετύχουν όσο πιο εύκολα γίνεται. Επιπλέον πρέπει να επιδείξεις μια οργανωμένη και εστιασμένη συμπεριφορά. Στα οικονομικά σου το παρόν πλανητικό σκηνικό θα είναι μάλλον ουδέτερο. Εντούτοις μπορεί να προσφέρει κάποιες κερδοφόρες πιθανότητες.


♉ Ταύρος

Γενικά


Αυτή την περίοδο προσπάθησε να έχεις μια πιο προσγειωμένη άποψη για τους ανθρώπους και τα πράγματα αγαπητέ Ταύρε. Μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για τη συμπεριφορά των άλλων. Και κυρίως, όταν δεν μπορείς να βρεις κάποια δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά. Ζήσε τη δική σου ζωή και άσε τους άλλους.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σχέση σου μπορεί να περάσει κάποιες διακυμάνσεις αλλά δεν πρέπει να σε τρομάξουν καθόλου. Έχεις προνοήσει και έχεις βάλει πολύ καλά θεμέλια ώστε κάποιες μικρές καθημερινές προστριβές δεν μπορούν να σε πτοήσουν. Και εσύ που ακόμη κοιμάσαι με την μοναξιά αγκαλιά σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα κοιμηθείς με το ταίρι που θα βρεις και θα περάσεις πολύ καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η τύχη και αυτή την περίοδο θα είναι πάντα με το μέρος σου γιατί οι πλανήτες επηρεάζουν άμεσα την επαγγελματική ζωή σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να παγιώσεις την κατάστασή σου. Από οικονομικής πλευράς όλα θα πάνε καλά. Θα ευνοηθείς από την καλή τύχη και ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλα έσοδα θα απολαύσεις μία οικονομική άνεση.


♊ Δίδυμος

Γενικά


Αυτή την εβδομάδα θα έχεις λιγότερη μυστικοπάθεια, θα βγάλεις παραέξω την κοινωνικότητά σου και θα εξωτερικεύεις ευκολότερα τον γλυκύτατο ψυχικό σου κόσμο αγαπητέ Δίδυμε. Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ευνοϊκή για τα δημιουργικά ταλέντα σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι και η σχέση σου θα είναι μέσα στην αρμονία. Εντούτοις φρόντισε να μην παραμελείς το ταίρι σου. Μια γλυκιά κουβέντα μια ευγενική χειρονομία λίγη προσοχή μπορούν να λειτουργήσουν θετικά. Εάν πάλι βιώνεις τη μοναξιά αυτές τις μέρες έχεις όλα τα εφόδια για να αποκαταστήσεις την τρέχουσα ερωτική σου ζωή και πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Το πλανητικό σκηνικό έχει βάλει σκοπό να επηρεάσει θετικά τον επαγγελματικό τομέα σου. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, οι ιδέες σου θα είναι καίριες, η κρίση σου εύστοχη και το θάρρος σου θα είναι στο ύψος των περιστάσεων, εν ολίγης θα είσαι σε θέση να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Κανένας πλανήτης δεν έχει άμεσα επιπτώσεις στον τομέα των οικονομικών σου και έτσι μπορείς να διαχειριστείς ήρεμα τον προϋπολογισμό σου.


♋ Καρκίνος

Γενικά


Με τον Ερμή που είναι στον Ζυγό θα έχεις πολύ θετικές επιρροές αγαπητέ Καρκίνε. Από την Τρίτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Κριό μη διστάσεις να προωθήσεις κάθε είδους σχέδιό σου. Και για να εξασφαλίσεις την επιτυχία στους στόχους σου, πρέπει να οργανώσεις τα πάντα τέλεια και να επιστρατεύσεις όλο το θάρρος και την αντοχή σου. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά για την σχέση σου και να φτιάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Ο Ερμής από τον Κριό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές. Θα διατηρήσεις ένα ικανοποιητικό επίπεδο συνεννόησης με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι τότε σε αυτή τη φάση θα εμπνεύσεις συγκλονιστικά πάθη και θα εδραιώσεις κάποια ουσιαστική σχέση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Μπαίνεις σε μια περίοδο επαγγελματικής επέκτασης. Οι ιδέες που έχεις σου φυτεύουν τον σπόρο στο παρόν για να σε βοηθήσουν στο μέλλον. Ακόμη θα σου εμφυτεύσουν δημιουργικότητα, ευελιξία και δυναμισμό. Προχώρα άφοβα και θα έχεις τις θετικές απολαβές. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε ωθήσουν σε χρήσιμες επενδύσεις που απαιτούν κάποια ιδιαίτερη τολμηρότητα.


♌ Λέων

Γενικά


Πρέπει να κατανοήσεις ότι ο χρόνος είναι απαραίτητος παράγοντας για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη αγαπητέ Λέοντα. Με απλά λόγια όλα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους για να ωριμάσουν. Αλλά από την άλλη πάλι δεν μπορούν κιόλας να αποκτάνε διαστάσεις χρόνιας πάθησης. Θα μπορέσεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου. Αναμένεται να περάσεις πολλές στιγμές έρωτα και πάθους αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη έχεις την μοναξιά παρέα έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Το σύμπαν σου όλα τα φόντα να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα σε κάνει να περνάς πολύ καλά μαζί του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Από επαγγελματικής πλευράς, θα απολαμβάνεις τις καλές πλανητικές πτυχές. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν ξαφνικά κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να κάνεις πετυχημένες επενδύσεις ή τοποθετήσεις των χρημάτων σου.

♍ Παρθένος

Γενικά


Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ωφεληθείς από κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, να σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στον επαγγελματικό ή συναισθηματικό τομέα και κυρίως να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο. Θα ξεπεράσεις αγαπητέ Παρθένε άνετα τα αξεπέραστα εμπόδια.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Από τις καλές πλανητικές επιρροές θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Αν πάλι δεν έχεις καμία σχέση τότε κοίτα να επωφεληθείς από την ελευθερία σου και να μεταμορφωθείς σε μοιραίο πλάσμα που αφήνει θύματα στο πέρασμά του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου δεν θα συναντήσεις κανένα κόλλημα στις προσπάθειές σου ή απρόβλεπτες καθυστερήσεις. Μπορεί ακόμη και να σου παρουσιαστούν κάποιες συμπαθητικές ευκαιρίες. Εάν καταφέρεις να τις εκμεταλλευτείς πλήρως θα παγιώσεις σταδιακά το επαγγελματικό σου υπόβαθρο. Στα οικονομικά σου μην περιμένεις να σου έρθει η τύχη ξαφνικά. Αυτό που σε περιμένει είναι μια κάπως πιο άνετη οικονομική κατάσταση.


♎ Ζυγός

Γενικά


Με τον Ερμή στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Από την Τρίτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Κριό το θάρρος και η ενέργειά σου αγαπητέ Ζυγέ θα είναι στο ύψιστο τους σημείο.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η πλανητική θέση του Ερμή στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει μεγάλη ζωντάνια και ανανέωση στη σχέση σου. Η παρούσα περίοδος θα είναι θετική: αισθησιασμός ερωτισμός και τρυφερότητα που θα οδηγήσουν το ταίρι στον έβδομο ουρανό. Εάν παραμένεις μια μοναχική καρδιά η περίοδος θα αποδειχθεί ευνοϊκή για μια μοιραία συνάντηση. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις οτιδήποτε τύπου συστολές.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις το γόητρο ή τη θέση σου χωρίς πολλή δυσκολία. Αλλά αυτή τη φορά θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς σε μια λιγότερο εύκολη κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάστασή σου θα απειληθεί αλλά θα πρέπει να κινηθείς με πολύ περίσκεψη. Στα οικονομικά σου δεν θα ήταν καθόλου απίθανο αν σου ερχόταν γενικά κάποιο απροσδόκητο χρηματικό ποσό.


♏ Σκορπιός

Γενικά


Αυτή την εβδομάδα θα πετύχεις τα περισσότερα από τα σχέδιά σου αγαπητέ Σκορπιέ. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προικίσει με αρκετή δυναμικότητα. Εντούτοις μερικές φορές θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια κρίσιμα ερωτηματικά που μπορεί να είναι βίαια και οδυνηρά αλλά θα επιφέρουν μια ξεκάθαρη βελτίωση της ζωής σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για την σχέση σου. Θα αισθανθείς να σε πλημμυρίζει ένα ισχυρό κύμα πάθους για το ταίρι σου. Μονοτονία και βαρεμάρα στη σχέση παίρνουν τέλος. Ένα γεύμα υπό το φως των κεριών ή ένα μικρό ταξίδι είναι ότι πρέπει. Αν ακόμη είσαι στην φάση που ψάχνεσαι σε βεβαιώνω ότι πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις και θα πετάς μέσα στα ροζ σύννεφα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα μοιάζουν με πραγματικό πεδίο μάχης. Πρέπει από την αρχή να τοποθετήσεις σωστά την σκέψη σου με τεράστια προσοχή εάν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου οι πλανήτες σου φωνάζουν ότι θα πρέπει να προπονείσαι περισσότερο στην αποταμίευση παρά στις απερίσκεπτες δαπάνες.


♐ Τοξότης

Γενικά


Με την Πανσέληνο που γίνεται την Τρίτη στον Κριό πολλές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου αγαπητέ Τοξότη. Όλες θα είναι θετικές, ωφέλιμες και ευχάριστες αν ξέρεις πως να τις εκτιμήσεις και πως να τις χειριστείς. Μην αφήσεις το άχρηστο φορτίο λεπτομερειών του παρελθόντος να βασανίζει την ύπαρξή σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ιδανικά με το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν να μην αναφερθείς σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στο προσκήνιο τότε και πάλι μπορεί να επηρεαστείς από τις καλές επιρροές. Πράγματι επίκειται μια σημαντική συνάντηση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι επαγγελματικές προοπτικές σου δεν είναι κακές αλλά η επιτυχία δεν θα σου προκύψει έτσι αβίαστα. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στην Παρθένο θα σε ευνοήσει αρκετά ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να αποφύγεις να ξανοιχτείς πολύ γιατί θα βγεις έξω από τα σχέδια σου.


♑ Αιγόκερως

Γενικά


Ξεκινάει μια περίοδος για εσένα που θα είναι πολύ θετική στις διάφορες δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις αγαπητέ Αιγόκερε. Αυτή την περίοδο θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου. Με την Πανσέληνο που γίνεται την Τρίτη στον Κριό σε ευνοεί αρκετά. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Οι πλανήτες βάζουν τα δυνατά τους για να σε ντύσουν με τη λάμψη και τη γοητεία τους. Θα είναι καταρχάς η καλή σου διάθεση η παρουσία της οποίας θα ενισχύσει το χάρισμα και τη γοητευτική δύναμή σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Κι αν η παρούσα περίοδο σε βρίσκει μέσα στη μοναξιά κανένα πρόβλημα. Αυτό δεν θα επαναληφθεί. Είναι θέμα χρόνου. Πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που θα σου αλλάξει όλη σου την ζωή.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου θα συναντήσεις μερικές δυσκολίες, οι οποίες θα σε βάλουν κάτω από πίεση. Αλλά μη φοβάσαι γιατί θα σε υποστηρίζει ο Ερμής από τον Ζυγό δίνοντας σου αστείρευτες ποσότητες ενέργειας και δυναμισμού. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά προβλήματά σου. Έχεις έμπνευση και καλό ένστικτο για να πραγματοποιήσεις πολύ καλές επενδύσεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά


Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολλές ευκαιρίες και το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να σου στρώσουν όλες αυτές οι υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των στόχων σου. Ξεκινάει για εσένα αγαπητέ Υδροχόε μια πολύ θετική και εποικοδομητική περίοδος.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αυτή την περίοδο καλά θα κάνεις να παρακολουθείς προσεκτικά το ταίρι σου χωρίς όμως να βγάζεις δείγματα ζηλοτυπίας. Πράγματι αφού αυτό το άτομο κατάφερε να γοητεύσει εσένα είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εάν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που σε ενθουσιάζει δεν σε φοβάμαι γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών και λίγο αν κουνήσεις το δακτυλάκι σου τα θύματα σου θα είναι στα πόδια σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η καλή σου συμπεριφορά θα ευνοήσει τις σχέσεις σου με τους ανώτερους σου και θα σε βοηθήσει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Συγχρόνως θα επηρεάσει ευνοϊκά τον περίγυρό σου και θα ακονίσει τις διανοητικές και επικοινωνιακές ικανότητές σου. Στα οικονομικά σου οι αστρικές επιρροές δεν φαίνονται να είναι πολύ ευεργετικές αυτές τις μέρες. Θα τείνεις να κάνεις άσκοπα έξοδα.


♓ Ιχθύς

Γενικά


Το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκό για τη λογική και την ευθυκρισία σου αγαπητέ Ιχθύ. Ήρθε η ώρα να επωφεληθείς από τον ζήλο που σε διακρίνει για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους. Ακολούθησε αυστηρά το πλάνο που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Αφροδίτη που είναι στον Σκορπιό θα σου χαρίσει ομορφιά, τσαχπινιά, αισιοδοξία και κέφι. Εν ολίγης θα εκπέμπεις τόσο μεγάλη θετική ενέργεια, τα μάτια σου θα είναι τόσο φωτεινά και το χαμόγελό σου τόσο γοητευτικό, που θα κάνεις όλες τις καρδιές να σκιρτάνε στο πέρασμά σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου τώρα όλα θα αλλάξουν. Το μόνο που θα σου μένει είναι να διαλέξεις από όλα τα άτομα που θα έχεις στα πόδια σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στην δουλειά σου θα ωφεληθείς πλήρως από τις αποτελεσματικές αποφάσεις που θα πάρεις. Επομένως, μην χάνεις ούτε λεπτό. Θα έχεις τη δυνατότητα να φέρεις σε πέρας ακόμη και τα πιο απαιτητικά εγχειρήματα. Η επιρροή του πλανητικού σκηνικού θα γίνει αισθητή στον οικονομικό τομέα αυτή την περίοδο. Θα σου μαζέψει τα λουριά στις άχρηστες δαπάνες και θα σε ξαναβάλει στον ίσιο δρόμο της αποταμίευσης.


Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρησιμοποιήστε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ