Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημήτρη + Εύη να ζήσετε!

Fall in love...
Μας αρέσουν πολύ οι φθινοπωρινοί γάμοι. Η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου, ιδανική για την έναρξη ενός νέου ταξιδιού. Ένα φθινοπωρινό απόγευμα Σαββάτου, στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, επέλεξαν, ο Δημήτρης Σεράκης και η Εύη Γεωργιάδου να ξεκινήσουν το
κοινό τους ταξίδι στη ζωή, επισφραγίζοντας με τον γάμο τους έναν έρωτα τριών χρόνων... Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βέροιας, παρουσία συγγενών και φίλων και πολύ δικών τους ανθρώπους, που έζησαν μαζί τους όλες τις όμορφες στιγμές της προετοιμασίας και του μυστηρίου.
Κουμπάροι του ζευγαριού, οι πολύ καλοί τους φίλοι, Γιώργος και η Ελένη Τζίμπουλα.

Η Εύη επέλεξε ένα πολύ ρομαντικό νυφικό, με πλούσια φούστα σε γραμμή Α και ένα υπέροχο μπούστο με διαφάνεια και περίτεχνα κεντημένη δαντέλα. Τα μαλλιά της μπούκλες πιασμένες σε χαλαρό σινιόν και ένα φίνο ζευγάρι λευκές πέρλες στα αυτιά.

Ο Δημήτρης αν και επέλεξε ένα κλασσικό σκούρο μπλε κοστούμι, με λευκό πουκάμισο και καφέ παπούτσια, το έφερε σε ένα πιο χαλαρό ύφος, αφού το φόρεσε χωρίς γραβάτα παπιγιόν έξω, παρά μόνο με ένα λευκό μαντηλάκι.
Ο στολισμός της εκκλησίας full ρομαντικός, σε τόνους του λευκού κει dusty pink, με λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις, φανάρια και αέρινα υφάσματα. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση, με το ζευγάρι και τους καλεσμένους του να διασκεδάζουν μέχρι αργά. Δημήτρη και Εύη να ζήσετε! Δείτε φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ