Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα νέα πρόσωπα που βολιδοσκοπεί ο “Τζίτζι” – Όλο το παρασκήνιο

Ο πόντιος και ο πολύτεκνος 
Οργιάζει το παρασκήνιο εν όψει των περιφερειακών εκλογών, καθώς ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρόλο που όλη η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το ύψος του ποσοστού που θα πάρει, κάθε άλλο παρά εφησυχάζει. Έτσι, εκτός από το ήδη ισχυρό 
δίδυμο Καλαϊτζίδη και Τεληγιαννίδη (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ), ο περιφερειάρχης βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλες προσωπικότητες που θα ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα του.



Αντώνης Καγκελίδης 
“Τους ένωσε η Μακεδονία”, αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στο φλερτ που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Τζιτζικώστα και Καγκελίδη το οποίο αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι κατά την παρουσία του περιφερειάρχη στις εκδηλώσεις του “Ευστάθιου Χωραφά” στην Πατρίδα. Έκτοτε φημολογείται έντονα ότι υπήρξε βολιδοσκόπηση για ενδεχόμενη συμμετοχή του Καγκελίδη στο ψηφοδέλτιο του “Τζίτζι». O πόντιος βγήκε μπροστά με τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, μπαίνοντας με επιτυχία σε πολιτικά χωράφια όχι και τόσο γνώριμα για τον ίδιο. Ο Καγκελίδης σίγουρα θα αποτελέσει δυνατό χαρτί στη φαρέτρα του Τζιτζικώστα, με την υποψηφιότητά του να αποτελεί μήνυμα διεύρυνσης. Πώς θα τον υποδεχτούν άραγε οι νυν εκπρόσωποι του ποντιακού στοιχείου στην παράταξη “Τζίτζι”; Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια…

Στέργιος Μουρτζίλας 
Αφανής ήρωας πολλών πετυχημένων πολιτικών, πραγματικό τρεχαντήρι στις εκλογές, άνθρωπος της Εκκλησίας, πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων, δραστήριο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ. Αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να αντιληφθεί κανείς τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει η υποψηφιότητα του - δάσκαλου στο επάγγελμα - Στέργιου Μουρτζίλα. Ο ίδιος μέχρι σήμερα προτιμά να μην τραβά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, όμως οι επαφές έχουν γίνει και ο Τζιτζικώστας επιθυμεί σφόδρα τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο. Βέβαια, αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις για την ισχύ του Μουρτζίλα, τότε θα μιλάμε για πλήρη ανατροπή δεδομένων, καθώς ο Στέργιος θα “χτυπήσει” όχι απλά την εκλογή του, αλλά ακόμα και την πρωτιά!


Και φυσικά όλα αυτά, υπό το νέο δεδομένο ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας θα είναι επιλογή του Περιφερειάρχη μεταξύ όλων των εκλεγμένων συμβούλων. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν το λες και βέβαιο ότι θα επιλέξει τον πρώτο, αλλά δεν το λες και πιθανό. Κι αν, στο πλαίσιο του πάρε-δώσε για την πλειοψηφία στο περιφερειακό συμβούλιο, επιλέξει αντιπεριφερειάρχη από άλλη παράταξη;;; Για το συγκεκριμένο σενάριο, θα επανέλθουμε!

1 σχόλιο:

  1. Νέοι με όρεξη για δουλειά!
    Υπάρχουν και τα καφενεία για να περνούν την ώρα τους,γιατί πρέπει να φορτωθούμε άλλους δύο συνταξιούχους σωτήρες του τόπου μας!
    Επιλογές άλλης εποχής καμμία σχέση με την πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ