Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκάρουν οι εικόνες από το φλεγόμενο εργοστάσιο!

Έγινε έκρηξη λένε οι αυτόπτες μάρτυρες - Δίνουν μάχη με την φωτιά οι Πυροσβέστες
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο εισαγωγής και εμπορίας μεταχειρισμένων φορτηγών αυτοκινήτων στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Αγίου Γεωργίου. Αυτήν την

στιγμή, στο σημείο βρίσκονται οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τους άνδρες του σώματος, να δίνουν μάχη με την πυρκαγιά. Η τροχαία δίνει και αυτή τον δικό της αγώνα, προκειμένου να αδειάσει το δρόμο από τους διερχόμενους οδηγούς και περαστικούς, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος επέκτασης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, η φωτιά, η οποία να σημειωθεί πως καίει για πάνω από μια ώρα, βρίσκεται εξωτερικά της επιχείρησης, ωστόσο υπάρχουν φόβοι λόγω των πολλαπλών πλαστικών που υπάρχουν στο σημείο, αλλά και των μεταχειρισμένων οχημάτων που είναι γεμάτα βενζίνη. Αυτόπτες μάρτυρες μας ενημέρωσαν πως υπήρξαν μικρές εκρήξεις και για τον λόγο αυτό απομακρύνουν τον κόσμο που βρίσκεται στην περιοχή.








1 σχόλιο:

  1. Sorry ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση τι θα γίνει ρε μάγκα εάν επεκταθεί η φωτιά στην Άγιο Γεωργειο και στην Βέροια????
    Με όλο το σεβασμό ρε παιδιά μην καταντήσουμε και Ματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ