Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαρκείας της Βέροιας έφυγε για... Αυστραλία!

Στη μακρινή Αυστραλία «ταξίδεψε» εισιτήριο διαρκείας του Veria F.C., σε φίλαθλο της «Βασίλισσας» που αν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, η καρδιά του βρίσκεται κοντά στη νέα προσπάθεια της ομάδας. Στέλνοντας μια επιστολή στη Διοίκηση του Veria F.C., ζήτησε να αγοράσει ένα
εισιτήριο διαρκείας της ομάδας, λέγοντας: «Καλησπέρα από Μελβούρνη Αυστραλίας. Ενδιαφέρομαι για ένα εισιτήριο διαρκείας της Βέροιας. Έτσι για να γίνω ένας απλός φίλαθλος της Βέροιας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα το χρησιμοποιήσω, αφού είμαι μόνος κάτοικος Αυστραλίας, αλλά θέλω να γίνω μέλος του F.C Veria. Γιάγκος Λαζαρίδης»

Συγκινημένη η Διοίκηση του Veria F.C. για τα λόγια του Γιάγκου Λαζαρίδη από την μακρινή Μελβούρνη, αναφέρει: «Ο κ. Λαζαρίδης αποδεικνύει την αγάπη του για την ομάδα μας, με έργα. Αξίζει λοιπόν να βοηθήσουμε τo restart του Π.Σ Βέροια, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Η διάθεση τους ξεκίνησε. Τιμές και σημεία πώλησης τα εξής:



1) Εισιτήριο διαρκείας STANDARD το οποίο θα βρίσκεται στα ακριανά τμήματα θέσεων της σκεπαστής θύρας, 50 ευρώ.
2) Εισιτήριο διαρκείας EXCLUSIVE το οποίο θα βρίσκεται στα κεντρικότερα τμήματα θέσεων του γηπέδου της σκεπαστής θύρας, 100 ευρώ.
3) Εισιτήριο διαρκείας VIP στο κέντρο της σκεπαστής θύρας (150 αριθμημένες θέσεις, δερμάτινες και με τραπεζάκι μπροστά τους), 300 ευρώ.
4) Εισιτήριο διαρκείας «ΘΥΡΑ 4» το οποίο βρίσκεται στα κεντρικότερα σημεία της ανοιχτής κερκίδας, 30 ευρώ.
5) Εισιτήριο διαρκείας ΜΑΘΗΤΙΚΟ το οποίο βρίσκεται στο πέταλο της θύρας 1 και στα τμήματα της ανοιχτής θύρας, 10 ευρώ.

Σημεία πώλησης:
*Πολυχώρος ΕΛΙΑ υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Ζιαμπουλης Στελιος ,6977426425
*Κατάστημα SPOTEAM Μ. Αλεξάνδρου 28, Βέροια 2331061745
*Σισμανίδης Κωνσταντίνος, Αριστοτέλους 133 Μακροχώρι 6944801415
*Ελευθεριάδης Θόδωρος, 6974077834 eleytheriadhs@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ