Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθη τραυματισμένος ο 38χρονος «μακελάρης» από το Αγγελοχώρι

Νοσηλεύεται φρουρούμενος
Συνελήφθη από την Ασφάλεια Πέλλας ο 38χρονος άνδρας από το Αγγελοχώρι Νάουσας που το βράδυ της Τρίτης σκότωσε στην Πέλλα 69χρονη γυναίκα. (δείτε εδώ σχετικά). Συγκεκριμένα, ο δράστης συνελήφθη τραυματισμένος κοντά στο σπίτι όπου
σημειώθηκε το μακελειό και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η Αστυνομία συνέλαβε και άλλους τρεις άνδρες, οι οποίοι εντόπισαν αρχικά τον δράστη, ο οποίος είχε ήδη αυτοτραυματιστεί με την καραμπίνα και τον ξυλοκόπησαν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 38χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε περιοχή της Πέλλας.


Ειδικότερα βραδινές ώρες χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) ο 38χρονος μετέβη σε οικία όπου διαπληκτίστηκε με 48χρονο ημεδαπό και αφού αποχώρησε, επέστρεψε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) προς το μέρος της οικίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο 69χρονης ημεδαπής και να τραυματίσει δυο συγγενικά της πρόσωπα.

Στη συνέχεια διέφυγε και πλησίον της οικίας αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ εντοπίσθηκε από τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή.

Ο 38χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Επιπλέον εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα).
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ