Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άγριο έγκλημα στην Κρύα Βρύση - Από την Ημαθία ο δολοφόνος!

Έγκλημα πάθους
Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης σε οικία στην Κρύα Βρύση Πέλλας. Συγκεκριμένα, μία ηλικιωμένη γυναίκα, 69 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από τους πυροβολισμούς, που προήλθαν πιθανότατα από καραμπίνα, ενώ ακόμα τρία
άτομα είναι τραυματισμένα. Πρόκειται για τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας, ηλικίας 74 ετών, και την εγγονή τους, 22 ετών, που φέρουν ελαφρά τραύματα. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν, μάλιστα, σε κοντινή απόσταση από την οικία έναν ακόμη σοβαρά τραυματισμένο, ηλικίας 38 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης. Οι ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα οχήματα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ενώ ο 38χρονος μεταφέρεται σε εφημερεύον νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, σε κρίσιμη κατάσταση.

Στον τόπο του μακελειού έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατος της ηλικιωμένης ήταν ακαριαίος και άνδρες της Ασφάλειας που διεξάγουν έρευνες, ενώ το νοσοκομείο αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο δολοφόνος κατάγεται από την Ημαθία και πιο συγκεκριμένα από το Αγγελοχώρι της Νάουσας. Τα κίνητρα του δράστη φαίνεται να ήταν ερωτικά, καθώς φέρεται να διατηρούσε σχέση με την εγγονή του θύματος. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ