Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Q&A: Elena Lenou - Founder of Kyklos

Η Έλενα Λένου είναι μια γυναίκα που λατρεύει τα καλλυντικά και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την εταιρεία της «Kyklos» που δημιούργησε η ίδια με έδρα τη Βέροια. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναπτύξει την επιχείρηση, η οποία ήδη συγκαταλέγεται
στις κορυφαίες του είδους της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο veriotis.gr, τα προϊόντα «Kyklos» της ελληνικής καινοτόμου εταιρίας, σέβονται τόσο τον καταναλωτή όσο και το περιβάλλον. Η πρώτη συλλογή, με την ονομασία «Gourmet Skin Collection», δημιουργήθηκε με απόλυτη συνείδηση και το αποτέλεσμα ήταν μια μεγάλη δικαίωση τόσο για την ίδια, όσο και για τους συνεργάτες της. Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη της Έλενας Λένου:

Q: Γιατί επιλέξατε να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά συστατικά για τα προϊόντα σας;

A: Όλα ξεκίνησαν όταν τυχαία παρατήρησα τα συστατικά που αναγράφονταν στην κρέμα που συνήθιζα να χρησιμοποιώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών, μου ήταν τελείως άγνωστα και από καθαρή περιέργεια έψαξα πληροφορίες γι’ αυτά στο διαδίκτυο. Έτσι, διαπίστωσα ότι επέλεγα, εν αγνοία μου φυσικά, να τοποθετώ καθημερινά στο δέρμα μου και για αρκετά χρόνια σωρεία χημικών συστατικών. Κι έτσι λοιπόν αποφάσισα να δημιουργήσω φυσικά καλλυντικά, τα οποία θα συνέβαλλαν όχι μόνο στην ομορφιά αλλά και στη διατήρηση της υγείας μου.

Q: Ποιο είναι το αγαπημένο σας φυτικό έλαιο και γιατί;

Α: Αναμφισβήτητα, το ελαιόλαδο με ενεργό οξυγόνο, για το οποίο διαθέτουμε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Είναι γνωστά τα οφέλη του ελαιολάδου στην επιδερμίδα μας, σε συνδυασμό όμως και με το ενεργό οξυγόνο καθίσταται μοναδικό. Υπάρχουν αρκετές μελέτες στο διαδίκτυο που αναφέρονται στις εξαιρετικές ιδιότητες του.

Εκτός όμως από αυτό το έλαιο, αγαπώ αρκετά ακόμα για τις ιδιότητες τους, όπως το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, το λάδι raspberry και άλλα πολλά τα οποία τα έχω φυσικά εντάξει στα προϊόντα μας.

Q: Τί θα μας συμβουλεύατε να χρησιμοποιούμε τους κρύους μήνες του χειμώνα;

Α: Κάθε εποχή έχει τις ιδιαιτερότητες της και κατ’ επέκταση τις απαιτήσεις της. Ο χειμώνας προκαλεί έντονη ξηρασία στο δέρμα, γι ‘ αυτό χρειάζεται αρκετή θρέψη και ενυδάτωση. Προτιμήστε φυσικά προϊόντα που θα προστατεύουν το δέρμα σας από τις χαμηλές θερμοκρασίες και ενυδατώστε την επιδερμίδα σας κυρίως τις βραδινές ώρες καθώς κατά είναι γνωστό πως κατά τη διάρκεια του ύπνου αναπλάθονται τα δερματικά μας κύτταρα.
Elena’ s Lenou Gourmet Skin Collection





















Q: Γιατί να προτιμήσουμε τα προϊόντα KYKLOS;


Α: Γιατί είμαστε μία ελληνική καινοτόμος εταιρία, η οποία σέβεται τόσο τον καταναλωτή όσο και το περιβάλλον. Δημιουργήσαμε την πρώτη μας συλλογή, τη Gourmet Skin Collection, με απόλυτη συνείδηση και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Επιπλέον, τα προϊόντα μας είναι τα μοναδικά στον χώρο της κοσμετολογίας που διαθέτουν τεχνολογία και που βασίζονται σε μία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ η οποία χαίρει σεβασμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Q: Τι θα συμβουλεύατε τους νέους της χώρας σας που σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά σε κάτι καινούριο;

Α: Θα τους συμβούλευα να αφοσιωθούν στον σκοπό τους και να διοχετεύσουν όλη τους την αγάπη σ’ αυτό που σκέφτονται να επιχειρήσουν. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσεις κάτι πρωτοποριακό ειδικά σε μία χώρα όπως η δική μας που πλήττεται από την οικονομική κρίση. Ο κόσμος όμως αγκαλιάζει τις αξιόλογες δουλειές, αναγνωρίζει την προσπάθεια και την ποιότητα και αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Η αγάπη του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμη που σε οδηγεί στην επιτυχία!!!

www.kykloscosmetics.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ