Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολιτικές παρουσίες από την Ημαθία, η ομιλία της Γεννηματά στη ΔΕΘ

Έντονη ήταν η παρουσία φίλων και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής από την Ημαθία στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη. Η επικεφαλής του κόμματος μίλησε μπροστά σ' ένα πολυπληθές κοινό στο «Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο» και άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση των
ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ παρουσίασε το σχέδιο «Ελλάδα», το οποίο όπως ανέφερε θα μας βγάλει από την οικονομική κρίση.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, τον πρώην υφυπουργό Άγγελο Τόλκα, τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Γραμματέα της Ν.Ε. Κώστα Ασλάνογλου, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτη Καραβασίλη, τον δημοτικό σύμβουλο Αλεξάνδρειας Νίκο Μπρουσκέλη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τάσο Χαλκίδη, τον Γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου, τον Γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Σάκη Κοσμίδη, το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Στέργιο Καλπάκη, τα στελέχη της Ν.Ε. Πάνο Καλαϊτζίδη, Στέλιο Μηλιόπουλο και πολλούς άλλους.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ