Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φθινοπωρινές ψαριές με μεζέδες και ουζάκι στην «Ψαροπούλα»

Το φθινόπωρο έχει έρθει στη Βέροια, και μαζί του και η διάθεσή μας να απολαύσουμε ολόφρεσκο ψάρι και ουζάκι σε ένα περιβάλλον που να μας μεταφέρει απευθείας στη θάλασσα. Γι' αυτό επιλέγουμε την «Ψαροπούλα» που μας ταξιδεύει και με τα πιάτα της και με το ντεκόρ.  Η «Ψαροπούλα» πάντα
τσιμπάει για εμάς τα καλύτερα. Από τα μικρά ψάρια, που τσιτσιρίζουν στο τηγάνι και συνοδεύουν υπέροχα το ουζάκι μας, μέχρι και τα μεγάλα, τα ιδιαίτερα ψάρια που μαγειρεύονται και σερβίρονται σωστά στην «Ψαροπούλα» και τα απολαμβάνουμε με ένα δροσερό κρασί. 

Και φυσικά δεκάδες μεζέδες, ορεκτικά και σαλάτες. Με υψηλή ποιότητα και σωστές τιμές, η «Ψαροπούλα» αποτελεί χρόνια τώρα τον νούμερο ένα ψαρο-προορισμό στη Βέροια. Η ψαριέρα της κρύβει καθημερινά εκπλήξεις και νοστιμιές για όλα τα γούστα. Θα την βρείτε καθημερινά στη Λ. Στρατού 23 στη Βέροια, στο νησιώτικο μπαλκόνι της ή στην κλιματιζόμενη αίθουσα.

Τηλ. 2331060199






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ