Quantcast

http://picasion.com/

Η πανέμορφη παρουσιάστρια από την Ημαθία που πήρε δική της εκπομπή στην τηλεόραση

Στο δυναμικό του «TVONE» εντάσσεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα «φρέσκο» και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια. Πρόκειται για την Χαριτίνη Ηλιάδου (έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη σχέση της με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη,
Θοδωρή Μισόκαλο), η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής του σταθμού «Παρέα mou». Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της εκπομπής, το δυναμικό της οποίας φέτος ενισχύεται με προσωπικότητες που θα βάλουν το στίγμα τους στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Στην παρέα της θα βρίσκονται οι: Έλενα Θεοδώρου, Αλέξανδρος Ταραμουντάς, Μαρία Πορφυρίου και Μικαέλα Κωνσταντίνου. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 15:00. Τόσο η Χαριτίνη Ηλιάδου, όσο και οι συνεργάτες της, οι οποίοι θα βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το στοίχημα, που δεν είναι άλλο από την αγάπη και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ