Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης για τους παιδικούς εμβολιασμούς

Στο δήμο Βέροιας συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα οι επιμορφωτικές - ενημερωτικές ημερίδες για τους παιδικούς εμβολιασμούς, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), σε συνεργασία με τη Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης
(ΕΕΤΑΑ). Στόχος είναι να ενημερωθούν το προσωπικό των ΟΤΑ και οι διοικήσεις των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών σε θέματα πρόληψης και έγκαιρων εμβολιασμών των παιδιών που φοιτούν σε αυτές τις δομές.


Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου η ημερίδα θα γίνει στο Δήμο Βέροιας, στις 10 το πρωί, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, με εισηγήτρια την παιδίατρο Ευαγγελία Φαρίνη, η οποία θα ενημερώσει τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας: Αλεξάνδρεια, Βέροια, Νάουσα.


Στη συνάντηση εκτός από τις Διοικήσεις και τα στελέχη των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών καλούνται επίσης να συμμετέχουν εργαζόμενοι ιδιωτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της περιοχής ενώ τις εργασίες της συνάντησης μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.


Τις ενημερωτικές συναντήσεις στηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, που εδώ και δυο χρόνια δραστηριοποιείται στην ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη των εμβολιασμών, μέσω της εκστρατείας «Εμβολια-ζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ