Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άλλαξε τον υγειονομικό χάρτη της Μακεδονίας το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Βέροιας

Εκτός από τον καλό Θεό που τους χτύπησε μόνο το καμπανάκι και δεν τους πήρε κοντά του... οι ασθενείς με καρδιακά επεισόδια ευγνωμονούν και το Νοσοκομείο Βέροιας! Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα μέχρι την πλήρη λειτουργία του, όμως το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της
Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στον υγειονομικό χάρτη της Μακεδονίας.  
Λίγες ώρες παρουσίας στην Καρδιολογική κλινική είναι αρκετές για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της προσφοράς στην κοινωνία. Ασθενείς, όχι μόνο από την Ημαθία αλλά και από όμορους νομούς, ακόμα και ξένοι τουρίστες που παραθερίζουν στις παραλίες της Πιερίας (!) εισάγονται εσπευσμένα με το φορείο στο Νοσοκομείο της Βέροιας και την επομένη εξέρχονται πιο υγιείς και χαμογελαστοί! 

Ο Στεφανιογράφος είναι μία μεγάλη κατάκτηση για τις δημόσια παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας της περιφέρειάς μας και δεν πρέπει στιγμή να ξεχνάμε αυτούς που πίστεψαν και έδωσαν τη μάχη για αυτή την κατάκτηση, όπως τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Γιάννη Βογιατζή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ