Quantcast

http://picasion.com/

Η απάντηση των δύο κριτών του Next Top Model για την απόρριψη της Ιωάννας Μπέλλα

Καλεσμένοι στην εκπομπή, «Στη Φωλιά των ΚουΚου», ήταν το πρωί της Δευτέρας δυο από τους τέσσερις κριτές του Greece's Next Top Model, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός. Το εντυπωσιακό μοντέλο και ο φωτογράφος μεταξύ άλλων απάντησαν στο τι είδους ομορφιά ψάχνουν στο Next
Top Model και εξήγησαν τους λόγους που δεν «πέρασε» η Ιωάννα Μπέλλα. Αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εξήγησε πως «ψάχνω την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα, ψάχνω αυτό το κορίτσι που παρ' όλο ότι μπορεί να μην έχει τις τέλειες αναλογίες, μπορεί με το πείσμα και τη θέλησή της και τη φλόγα που έχει μέσα της να καταφέρει να κερδίσει».

Σε συζήτηση για την απόρριψη που έχει ο χώρος του μόντελινγκ η Ηλιάννα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως εργάζεται 9 χρόνια και έχει απορριφθεί χιλιάδες φορές, καταλήγοντας στη σκληρή κριτική που άσκησαν στην Ιωάννα Μπέλλα στην πρώτη οντισιόν και τους λόγους που αποκλείστηκε. 














Ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε πως «άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that's it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη». Και συμπληρώνοντας σχολίασε: «Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές». Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως στο GNTΜ θα δούμε και μοντέλο androgen, εκτός από τα δυο plus size μοντέλα, Μαρία και Ξανθή και την petite Νάταλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ