Quantcast

http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Ριφιφί αρχαιοκάπηλων στο κέντρο της Βέροιας

Βρέθηκε τούνελ μεγάλου βάθους - Έγιναν έξι προσαγωγές
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις αστυνομικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί στο κέντρο της Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, πίσω από την Μητρόπολη Βέροιας, διεξήχθη μεγάλη
επιχείρηση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σε εγκαταλειμμένο διατηρητέο κτίριο. Σιγή ιχθύος τηρούν μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.veriotis.gr πρόκειται για κύκλωμα αρχαιοκάπηλων που το τελευταίο διάστημα είχε σκάψει τούνελ μεγάλου βάθους με σκοπό την εύρεση χρυσού.  

Στο τμήμα Ασφάλειας Βέροιας προσήχθησαν 6 ύποπτοι - Έλληνες και Αλλοδαποί - οι οποίοι κρατούνται ακόμα και ανακρίνονται. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν αρχαία, ενώ θα ακολουθήσει πιο ενδελεχής έρευνα του τούνελ σε συνεργασία των Αρχών με την Εφορία Αρχαιοτήτων, καθώς η περιοχή βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης και κάθε ενδεχόμενο είναι πιθανό.

Νεότερα σε επόμενο ρεπορτάζ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ